Orbán miért beszél még mindig ennyit az LMBT-gender kérdésről?
https://www.youtube.com/watch?v=kjOPoxR6wtc
Én osztom azt, hogy ez egy valódi veszély, és ezt SChiffer, Hont, Vona, Puzsér (kik függetlennek tekinthetőek) stb. is elmondták és agybaj, hogy lassan az is sértő, ha én olyan neműnek érzem magam, aminek születtem. De tényleg olyan mértékben baj lenne ez, hogy itt is minden ötödik mondata erről szól? Azt hittem, ez csak kampányfogás a választásokra, de nem akad le a témáról. Akkor ezek szerint ő ezt komoly fenyegetésnek érzi?

"ez az előadás német közönség ekptt zajlott, németeknek. Elég nehezen lehetne ezzel a magyarokat hergelni."
A németeket nem érdeklik Orbán hülyeségei, senki nem foglalkozik ezzel. (Hírekben sincs, sehol)
De te foglalkozol ezzel, mind magyar, meg sok másik is, akik az ilyen odalakat nézik - szóval mégis, a magyarokat hergeli ezzel.
"A németeket nem érdeklik Orbán hülyeségei, senki nem foglalkozik ezzel. (Hírekben sincs, sehol)"
A hírekben rengeteg helyen van, és meglepő módon senki sem kérdezett vissza a két riporter közül, hogy miről beszél Orbán. Valahonnan ők is tudták, mi az a gender, ahogyan te is (és nem az M1-ről).
Meg lehet amúgy nézni mit írnak a németek kommentben és mik kapnak több száz lájkot:
https://www.youtube.com/watch?v=I0Vq_cKbcKs&t=1165s
Azok a vélemények, amik a családot védik, valamint Orbánnal értenek egyet.
"De te foglalkozol ezzel, mind magyar, meg sok másik is, akik az ilyen odalakat nézik - szóval mégis, a magyarokat hergeli ezzel."
Meg ahogy most te is, hogy ilyen kérdések alatt válaszolsz.

A gender mint fogalom természetesen máshol is ismert, csak az a hiszti nincs, ami MO-on.
A kommentek többségét nem valós emberek írják, hanem megfizetett válaszolók.
Ez a hülyeség nem a családokat védi, hanem egyes embercsoportok ellen heccel, de ettöl egyetlen házasság sem tart tovább és a gyerekek közül nem nö fel több teljes családban.
Én meg nem a belinkelt hülyeséggel foglalkozom, hanem a te kérdésedre válaszoltam.

Mert Magyarországon sajnos van erre kereslet. És ugye elöregedő társadalmunkban, ráadásul úgy hogy a polgárosodást mindvégig szabotálták, egy olyan rendszer fanatikus hívei élnek, akiknél el lehet adni ezt a sok maszlagot, ráadásul a gyerekeiknek is ezt tanítják, és ugye Magyarországon rég nem kellene csodálkozni, ha szabadon mászkálnak az önjelölt "neonácik" akik már azért felugranak a Hitler-Fanclub vonatra, mert Hitler bácsi népírtó ideológiája vonzza a sok agyhalottat. Ha itt ez a normális, akkor az ország népével komoly gondok vannak, amelyek a gyökerei a történelem nagy részéig visszanyúlnak. Emlékezzünk, hogy régen a keresztények sem foglalkoztak a melegekkel, amíg egy pápa úgy nem parancsolta, hogy de, valamikor a 14. szávadban.
Mielőtt valaki kérdezi, 31 éves, Autista és biszexuális vagyok, szóval nekem érdekem hogy legalább néha foglalkozzak az ilyen civil érdekekkel, mert az LMBT közösség (és ugye az úgynevezett Etnikai kisebbségek) mellett az autisták, fogyatékkal élők és egyéb hátrányos helyzetűek is érintettek valamilyen igazságtalan bánásmódban csupán azért, mert a nép egy stigmát, közhelyet tanult meg ahelyett, hogy megismerné őket és csinálna is valamit az érdekükben. A Fidesz már rég bebizonyította, hogy jobban leköti a következő ellenség kijelölése, mint az, hogy a népnek többet tegyen holmi látszatintézkedéseknél.
"A kommentek többségét nem valós emberek írják, hanem megfizetett válaszolók."
Bizonyíték?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!