Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért beszél még mindig...

Orbán miért beszél még mindig ennyit az LMBT-gender kérdésről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=kjOPoxR6wtc

Én osztom azt, hogy ez egy valódi veszély, és ezt SChiffer, Hont, Vona, Puzsér (kik függetlennek tekinthetőek) stb. is elmondták és agybaj, hogy lassan az is sértő, ha én olyan neműnek érzem magam, aminek születtem. De tényleg olyan mértékben baj lenne ez, hogy itt is minden ötödik mondata erről szól? Azt hittem, ez csak kampányfogás a választásokra, de nem akad le a témáról. Akkor ezek szerint ő ezt komoly fenyegetésnek érzi?

2022. okt. 18. 21:18
A kérdező szavazást indított:
A gender komoly fenyegetés, nem túloz Orbán
A gender fenyegetés, de Orbán túloz
A gender egyáltalán nem fenyeget senkit
35 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert a sok hülye meg primitív embert ezzel lehet heccelni, és nem veszik észre, hogy mik a tényleges problémák.
2022. okt. 18. 21:20
 2/17 A kérdező kommentje:
1: ez az előadás német közönség ekptt zajlott, németeknek. Elég nehezen lehetne ezzel a magyarokat hergelni.
2022. okt. 18. 21:21
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
#1 Az első tökéletesen összegezte.
2022. okt. 18. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Valószeg annyit lovagolt a témán, hogy már beakadt nála a lemez. De amúgy figyelemelterelésnek indult az egész. Csakúgy, mint a sorosozás. Ez utóbbi ráadásul bűn szerintem, mert élesen megpendítette a lakosság lelkületében meghúzódó antiszemita húrokat.
2022. okt. 18. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Figyelemelterelés. Vagy lehet, hogy neki is vannak ilyen vágyai, és így próbál kompenzálni.
2022. okt. 18. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

A hatalmát úgy őrizheti meg, ha folyamatos feszültségben tartja a híveit. Ez egy kiváló retorikai fogás, de négy osztályos általános iskolai végzettség elegendő ahhoz, átláss a szitán.

Mindig kell valami régi vagy új ellenségkép, hogy tovább tudják bontani a jogállamot. Jelenleg az önkormányzatok kivégzése folyik a színfalak mögött.

[link]

2022. okt. 18. 21:35
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert most éppen ez akadt be neki a Soros-Brüsszel-migráns szentháromságon túlról. Egyébként leírták, figyelemelterelés a cél.
2022. okt. 18. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Kiakadt neki itt az agya.
2022. okt. 18. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem bírja túltenni magát Gáspárkán...
2022. okt. 18. 21:56
 10/17 anonim ***** válasza:
30%
4. Mert ő is meleg
2022. okt. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!