Orbán miért beszél még mindig ennyit az LMBT-gender kérdésről?
https://www.youtube.com/watch?v=kjOPoxR6wtc
Én osztom azt, hogy ez egy valódi veszély, és ezt SChiffer, Hont, Vona, Puzsér (kik függetlennek tekinthetőek) stb. is elmondták és agybaj, hogy lassan az is sértő, ha én olyan neműnek érzem magam, aminek születtem. De tényleg olyan mértékben baj lenne ez, hogy itt is minden ötödik mondata erről szól? Azt hittem, ez csak kampányfogás a választásokra, de nem akad le a témáról. Akkor ezek szerint ő ezt komoly fenyegetésnek érzi?

A hatalmát úgy őrizheti meg, ha folyamatos feszültségben tartja a híveit. Ez egy kiváló retorikai fogás, de négy osztályos általános iskolai végzettség elegendő ahhoz, átláss a szitán.
Mindig kell valami régi vagy új ellenségkép, hogy tovább tudják bontani a jogállamot. Jelenleg az önkormányzatok kivégzése folyik a színfalak mögött.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!