Mit szóltok, hogy már Svájcban is olcsóbb a tojás ahol nettó 2 millió forint (körüli) a minimálbér?
Figyelt kérdés
Nálunk a minimálbér 133 ezer forint, a közmunkabér 52 ezer forint, és nálunk már lassan húzósabbak az élelmiszerárak?
Papíron persze minden rendben van... de a valóságban...
2022. okt. 18. 11:37
1/16 anonim válasza:
De nálunk nem műtik át migráns Sorosok az óvodásokat Gyurcsánnyá, mint Svácjban!
2/16 anonim válasza:
Nem kell annyi tojást enni, sok benne a koleszterin. Amúgy egy db vevőcsalogató termékből nem szabad messzemenő következtetést levonni, kíváncsi lennék pl a svájci csirkemellárakra.
3/16 anonim válasza:
A tojás nyugati étel, itt a luxus keleten nem eszünk ilyesmit.
4/16 anonim válasza:
Szokásos "Magyarország jobban teljesít". Megszorításban abszolút.
5/16 anonim válasza:
Nem érdekel, már csak azért sem, mert millió dolgot le lehetne írni, ami Svájcban 2-3-5 ször annyiba kerül, mint itthon... fogadjunk nem voltál életedben Svájcban??
6/16 anonim válasza:
mikor szokunk már le arról, hogy külföldi fizetéseket forintosítjuk? minek? abból a pénzből ott kell megélni! és nyugat-európába a szolgáltatások jóval drágábbak mint itt. Svájcban meg pláne. Éltem ott, tudom mi mennyibe kerül.
7/16 anonim válasza:
Ez a fickó amúgy rohadt irritáló, remélem, elviszi az infarktus a tojásoktól.
8/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, én mondok neked egy példát.
Defektjavítós autóval kaptam olyan defektet Svájcban, hogy konkrétan kiszakadt a gumi oldala 10 cm hosszan.
Oké, autómentő, elvitt 8 km- re, a legközelebbi gumiszervizbe.
Ott ugyebár két elsőt cserélték, mivel egy tengelyen nem lehet eltérő fajta.
Asszisztansz híján én kellett fizessek mindent. Szerinted mennyibe fájt ez a kis malőr?
Forintra átszámítva 430 ezerbe!
9/16 anonim válasza:
A sok hülyenek aki nem érti a forintosítás lényegét: Pont hogy az étel kerül ugyanannyiba amire napi szinten költesz te tuskó, ergó nem elég hogy a fizetésünk kb a 15%-a az övéknek, de még az ételünk is drágább...
10/16 anonim válasza:
8# És ételt hányszor veszel és durr defektet hányszor kapsz? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!