Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen fizetést adnál egy...

Milyen fizetést adnál egy pályája elején lévő, mesterdiplomás gimnáziumi tanárnak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 17:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
59%

"Az ilyen 1-es osztályzatokkkal anyagilag teljes nyomorba döntik szerencsétlen gyereket. Rossz osztalyzat=rossz kozépiskola=nem lesz diplomája=egész életében kevés fizetéssel járó munkája lesz"

Szerinted hogyan fogja megtanulni a diplomához szükséges anyagot az aki a 8általánost sem tudja elvégezni?

Vagy az lenne az elképzelés hogy mindenki menjen egyből egyetemre bármiféle szűrés nélkül végezze el azt is bármiféle tanulás nélkül aztán hogy nem ért a végén semmihez annak ellenére hogy van 8 diplomája az már nem probléma?

Képzeld én is kaptam egyeseket. Nem is egyet. Volt olyan időszak amikor talán már rekord mennyiséget begyűjtöttem. Majd össze szedtem magam és végül nem csak hogy lett diplomám de kiemelkedő eredményekkel.

2022. okt. 17. 18:41
 32/51 anonim ***** válasza:
84%
Tisztán látszik ennél a kérdésnél is hogy akik ellenzik a tanári fizetés emelést azok valami álomvilágban élnek és baromira nincsenek tisztábban a valóvilággal.
2022. okt. 17. 18:42
 33/51 anonim ***** válasza:
85%

27, igazad van abban, hogy a gyereket ösztökélni kell a tanulásra, mert ez a jövőjének kulcsa.

De pofonból nem lett még koszorú soha. Ösztökélésre vannak bőven jobb eszközök.

De ne térjünk el a tárgytól, ez a kérdés a pedagógusokról és az oktatás helyzetéről szól.

2022. okt. 17. 18:43
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Tanároktól sajnáltok pár száz ezer forintot, közben a sportolók több száz ezreket vagy milliókat is keresnek akár. De mire fel? Mi hasznuk?

De említhetnénk a politikusakat is. Ártanak az országnak, lopnak, ... ennek ellenére több milliós fizetésük van.

Ha valakinek a fizetés emelése ellen fel akartok szólalni akkor már inkább az övék ellen kéne.

Nekik ha megfeleznék a fizetésüket is még bőven túl jól keresnének.

Egyből meg is lenne a keret a tanári fizetés emelésre.

2022. okt. 17. 19:07
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
egy százast. plusz propaganda pótlék
2022. okt. 17. 20:23
 36/51 anonim ***** válasza:
54%
#34 ki mondta hogy tőlük nem sajnáljuk? amúgy sincs szükség középiskolákra. a helotáknak nem kell, a pártelit gyerekei meg majd járnak Moszkvába
2022. okt. 17. 20:26
 37/51 anonim ***** válasza:

"

"Viszont valóban kéne valami minőségellenőrzés. "

Ezért kell minősülniük rendszeresen vagy különben kirúgják őket. Engem inkább az érdekelne hogy ha náluk van "minőség ellenőrzés" más szakmáknál miért nincsen? Politikusoknál kapásból be kéne vezetni."

Ha otthon lennél a témában, tudnád, hogy ezt ma már sehol nem erőltetik. Ha még emiatt is kirúgdosnák a tanárokat, senki nem maradna. Egyébként mi a minősítés? Írniuk kell egy újabb szakdolgozatot, meg bemennek hozzájuk órát látogatni. Arra az órára felkészül, egyébként meg tarthat pocsék órákat, ez nem bizonyít semmit. Amúgy is jár érte valami bruttó 30.000 Ft béremelés, nevetséges.

"

"amikor rendszeresen járnak be a szülők, hogy a tanár igazságtalan,"

Én azt látom hogy ma már ha tanár 1-es mer adni akkor a szülők egyből háborognak. "

Odaírtam, hogy rendszeresen. És tudod, nekem van gyerekem, és ha a gyerekem egyest kap, akkor igenis be szoktam menni a tanárhoz, és elkérem a dolgozatot, és megnézem. Ha úgy találom, hogy jogos az egyes, akkor megmosom a gyerek fejét. De sajnos éppen most is van egy olyan eset, hogy a gyerekem órai munkájára kapott egy egyest, amikor mindent leírt, amit a tanár mondott, csak éppen csúnya a kézírása. Mivel hogy sni-s, és szerencsétlen alig tudja megfogni a ceruzát. Nem igazán jutottam dűlőre a tanárral, megyek az igazgatóhoz, de sajnos tudom, hogy mi lesz ennek e vége. Pedig az ilyet nem kéne gyerekek közelébe engedni. És nem csak én panaszkodom rá, de nem tesznek semmit, mert ha kirúgják, akkor nem lesz tanár.

2022. okt. 17. 21:25
 38/51 anonim ***** válasza:
4%

Ugyannaiyt mint most, éhbért adnék nekik. Azt akarom, hogy az oktatási rendszer osszeomoljon, ha még nem omlott össze. Mindenesetre ha kapnak béremelést, remélem, hogy a reálbérük kevesebb is lesz, mint amennyi volt mondjuk 2020 ban. Tehát a válasz: amennyit ma.

Ja és nem 8 általánost végzett proli vagyok, mielőtt a jó libbant ezt mondaná.

2022. okt. 17. 21:35
 39/51 anonim ***** válasza:
91%
38, és miért szeretnéd ezt?
2022. okt. 17. 21:38
 40/51 anonim ***** válasza:
0%

Hmm melyik tanár bérét is emeljük lássuk csak... Amelyik olyan silány munkát végez, hogy mindkét tárgyából korrepetálásra kell hordanom a kölykömet, vagy annak aki már reggel 7-kor megy "kávézni" a helyi kocsmába, esetleg annak aki kiskurvának szólít 12-13 éves lányokat? Soroljak még méltó jelölteket?

Ja igen ez az összes tanci sajnos az én kölykömet tanította, szóval személyes a tapasztalás...

2022. okt. 17. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!