Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen fizetést adnál egy...

Milyen fizetést adnál egy pályája elején lévő, mesterdiplomás gimnáziumi tanárnak?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 17:33
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%

1es akkor te miért nem ingyen dolgozol? Nem örülsz hogy dolgozhatsz?

"Hát én is mesterpedagógus vagyok. "

Én pedig az árnyék kormány vezetője. Ha tanár lennél kicsit jobban tisztábban lennél a dolgokkal.

Legközelebb olvas utána annak amit hazudni akarsz és akkor nem buksz le egyből.

2022. okt. 17. 17:49
 12/51 anonim ***** válasza:
84%

"valóban tanár vagyok. Nem is akaármilyen!"

Itt próbálod tanítani az embereket arra hogyan kell hazudni? Ettől még nem lettél tanár. Főleg hogy nagyon rosszul csinálod.

2022. okt. 17. 17:50
 13/51 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen árak mellett nettó 600-at.
2022. okt. 17. 17:53
 14/51 anonim ***** válasza:
22%

Vaciláltam a 250 és a 300 között.

Általánosságban a 250 már nem rossz kezdőfizunak, szóval normális körülmények között azt mondanám, hogy legyen 250.

Ugyanakkor a jelenlegi az nem általános helyzet. Egyszerűen nincs utápótlás, így egy átlagos(nál kicsit kevesebb) bérezés nem fog senkit sem becsábítani.

Ezért a 300ra nyomtam. Így is kevesebb, mint amit egy random 3 éves bölcsészképzésben részt vett ember kaphat kezdőként, de azért már versenyképesnek mondanám, ezen a szinten már nem okoz anyagi gondot a puszta létezés.

2022. okt. 17. 17:54
 15/51 anonim ***** válasza:
20%

4!

"Megint bántott a tancinéni? :D"

Minek kell ehhez nagy röhögős szmájli? Egy csomó gyereket terrorban tartanak a drágalátós tanárok, lásd, amikor tavasszal öngyilkosságba keregette az egyik tanár a tanulóját. És ez csak a jéghegycsúcsa. Irtó undorító dolgokat bírnak művelni.

Amúgy a kérdésre:

Az alacsonyabb minimálbért adnnám nekik, nettó 133 ezer. Egy fillérrel se többet.

2022. okt. 17. 17:57
 16/51 anonim ***** válasza:
21%
Semmit,egy bányában több hasznuk lenne.
2022. okt. 17. 18:02
 17/51 anonim ***** válasza:
68%

Bírom az ilyen 15öséhez hasonló kommenteket.

Lényegében leírod, hogy tisztában vagy azzal, hogy rossz a rendszer, de szeretnéd fenntartani vagy még rosszabbá tenni, de véletlenül sem tenni azért, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő. That's the spirit!:D

2022. okt. 17. 18:05
 18/51 anonim ***** válasza:
4%

"Irtó undorító dolgokat bírnak művelni."

Ha tudnád miket művelnek a diákok.

"Semmit,egy bányában több hasznuk lenne."

Ha nem látsz az orrod hegyénél tovább...

2022. okt. 17. 18:05
 19/51 anonim ***** válasza:
18%

17!

A rendszert nem a tanárok zsebének kitömésével lehet jobbá tenni. Hanem a leendő tanárokat kell jobban megszurni és beteg, toxic embereket nem a gyerekek közelébe engedni.

18!

"Ha tudnád miket művelnek a diákok."

Hány tanár kísérelt meg öngyilkosságot a tanulója miatt?

15 vagyok

2022. okt. 17. 18:09
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

A nettó 400.000 kezdőfizetésnek. Aztán ennél feljebb. Viszont valóban kéne valami minőségellenőrzés. Nem a mostani tanári életpályamodell, mert az semmire nem való.

Persze azt még senkinek sem sikerült kitalálnia, hogy hogy is lehetne igazából mérni a tanárok munkájának a minőségét. A jegyekből, tanulmányi versenyekből nem igazán, hiszen hozott anyagból dolgoznak. Egy elitgimnáziumban nyilván jobb eredmények születnének, mint egy szakmunkásképzőben. A diákok visszajelzéséből sem, hiszen lehet, hogy pont a szigorú tanárt húznák le.

Viszont amikor kiderül, hogy nem tartja meg rendesen az órákat, le van maradva a tananyaggal vagy amikor rendszeresen járnak be a szülők, hogy a tanár igazságtalan, na az olyanokat ki kéne penderíteni keményen!

Nekem nagyon sok elmebeteg tanárom volt, alig volt egy-két normális. Most azt látom a gyerekeim tanárain, hogy sokkal normálisabban állnak hozzá a gyerekekhez. Viszont most is van egy-kettő, akit nem engednék gyerekek közelébe!

2022. okt. 17. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!