Támogatod az alábbi javaslataimat a Fidesz-KDNP-nek?
Figyelt kérdés
-Azonnal tiltsanak be minden ellenzéki pártot és számolják fel a választásokat.
-Lépjenek ki az Európai Unióból.
-Mindenhol legyen Orbán Viktor szobor, az otthonokba meg kötelező Orbán Viktor portré.
-Az oktatás legyen csak azoknak elérhető akik fizetni tudják, az egészségüggyel együtt.
-Legyen a gáz és az áram ára 20x annyi mint a világpiaci, akinek meg napeleme van azoknak is keljen fizetni ezt az árat rendszerhasználati díjként.
-Legyen 20 választható hajstílus férfiaknak és nőknek is.
-Sorkatonaság
-Kapcsolják le az internetet és csak a köztévét és rádiót lehessen hallgatni.
További javaslatok?
2022. okt. 17. 16:04
2/7 anonim válasza:
Nem mert nincs rá szükség.ezek nélkül is sikerült élhetetlenné tenni az országot.
3/7 anonim válasza:
En meg beleirnam hogy minden nonek kotelezo 30 eves korara legalabb 3 gyerek , akinek nem sikerul az elete vegeig munkataborban kell dolgozzon… :’))))
5/7 anonim válasza:
Úgy tudtam hogy valami béna trollkodás lesz csak.
6/7 anonim válasza:
Nem, de szerencsére nem vagyok fideszes, úgyhogy a lelkiismeretem legalább tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!