Miért szidják sokan Orbán Viktort? Talán a kommunisták jobbak voltak?
Pedig ez az ellenzék olyan tehetséges és ígéretes volt... nem is értem, miért kergetett a Fideszhez egy csomó embert egy Dobrev-Márki-Fegyőr kormány. Pedig olyan ígéretesnek tűnt (sírós szmájli).
Úgy látom, te nem ismered a neveket, csak a mocskolódást. Így nehéz lesz megértetni a problémádat.
Előbb a kommunista rendszerről alkotott ismereteidről: bizony nem volt adóvisszatérítés, mert adó se volt, így nem volt miből visszatéríteni. Csak ingyenes tankönyvek voltak. A vizitdíj fogalmát 15 évvel később alkották meg. a többit nem sorolom, azok az általad elképzelt rendszerben nem léteztek.
Aztán meg jobb ha tőlem tudod, Orbán lelkes KISZ titkár volt, Kövér Aczél György pártfogoltja, és Soros nélkül Orbán és még néhány társa sose jutott volna el külföldi elit egyetemekre.
Boldogok a lelki szegények - tényleg. Te nem tudsz elmenni külföldre, mert nincs rá pénzed, én azt láttam, hogy az ország egyik fele boldogan élne abban a "nyomorban és félelemben" ami ott van, a másik fele el sem tudja képzelni, hogyan kell jól élni. Úgy, ami nekik magától értetődő.
De légy boldog álomképeiddel és nyomorogj tovább. A meséket csak óvodában hallgatók viszont kijárnak abba a nyomorgó nyugatba, hogy kicsit felüdüljenek. Bár megjegyzem, romlanak ők is. Nagyjából 1990 óta, mióta "szeretni kell" a keleti blokkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!