A magyar élelmiszer piac miért olyan igénytelen, hogy ugyanannyit fizet a silány minőségű élelmiszerért mint Nyugaton?
Ide kelet-európába azok a termékek érkeznek a boltokba, amit Nyugaton nem vesz meg senki a silány minősége miatt. A magyarok meg ugyanannyi pénzért mint amennyiért Nyugaton eszik a finomabb, táplálóbb, egészségesebb élelmiszert, mi esszük a szemetet és még csak egy rossz szavunk sincs.
Kimondhatjuk, hogy mi igénytelen és drága felvásárlópiac vagyunk?
20.
Jó neked, hogy bírod ezt a szellemi nihilt és általános igénytelenséget.
Sajnos bennem nincs meg ez a csillámfašzpónis hazaimádás, mert nem tudok azonosulni a butasággal, igénytelenséggel.
Nézd már, itt is a hozzászólásokat. Jóvanazúgy... meg hazudozást az árakról.
Lenézek bárkit, más népeket is akik ilyen szinten vegetálnak és megelégednek a helyzettel.
Szeretnék én is ugyan olyan finom és minőségi termekeket venni és enni, ugyan azon név alatt, ugyan annyiért, mint a nyugatiak.
Nekünk miért nem jár?
Mert lenéznek minket!
Valójában személyes tapasztalatokat kaptál, amik attól hogy a te elképzelésednek ellentmondanak, még valósak.
21, most akkor szereted a nyugati mentalitást, vagy nem szereted?
Mert egyrészről hozzánk képest felsőbbrendűnek tartod őket, másrészről helyteleníted, hogy ide silányabb termékeket hoznak.
Hogy lehet jónak és követendőnek tartani egy olyan kultúrát, mely lenézi a szomszédjait?
És te miért csatlakozol hozzájuk ebben a lenézésben? Csak nem azért, mert valójában NEKED van kisebbrendűségi érzésed, amit azzal próbálsz kompenzálni, hogy pocskondiázod a népedet, és úgy teszel, mintha csak tévedésből kerültél volna ide?
Érdekes, hogy a magyarokat szidó magyarok mind úgy tartják, ők maguk természetesen kivételek, és az istenített Nyugatra vágynak, mint valami kelekótya hobbit Valinorba.
23. Sajnos az állítólagos személyes tapasztalataik hazugságok. Sokkal jobb kaják, ruhák vannak olcsóbban.
Ezert vásárolunk kintről.
24.
Túlgondolod a mondandómat! Mit hazafiaskodol itt? Menjél a békemenetre magyarkodni.
Nekem nem kisebbbrendűségi, hanem felsőbbrendűségi érzésem van. :D
Hogy jön ide a nyugati mentalitás szeretete?
Én csak szeretnék itthon is finom, magas minőségű élelmiszert, jó árban. Meg szép ruhákat olcsón. De csak akkor jutok ilyenekhez, ha külföldön vásárolok.
Szerinted rendjén van, hogy az egész keleti blokkra ontják a sźart?
A bamba birkáknak meg jóvanazúgy?
Te még nem tapasztaltál jó árban jó minőséget, az tuti.
"Sajnos az állítólagos személyes tapasztalataik hazugságok"
Hát, így könnyű egy általad kreált álomvilágban maradni, ha mindent ami cáfol, szimplán hazugságnak titulálsz...
Dehogynincs kisebbrendűségi érzésed! Azért igyekszel úgy tenni, mintha nem is magyar lennél.
A "hazafiaskodol" kifejezés sem éppen felsőbbrendűségre utal.
Egyébként, amennyiben valóban rosszabb minőséget kapunk (amit simán el tudok képzelni), azt én is elítélem, de veled ellentétben nem csak magamat tartom érdemesnek rá, hogy jó minőséget kapjak, hanem a többi embert is. Akár magyar, akár szuahéli.
Már nem azért, de ott a link.
Tényszerűen leírja hogy a magyaroknak rosszabbat adnak el.
Nem értem min vitatkoztok.
29, bajban vagy, ha mindent elhiszel, amit linkelnek.
Nekem személy szerint nincs róla tapasztalatom, de ismervén a helyzetet, inkább arra hajlok, hogy valóban nem ugyanazt a minőséget kapjuk.
Az itt kommentelők egy része is ezt erősíti meg, a tapasztalatai alapján, másik részük viszont, szintén tapasztalatból, azt írja, nem talál különbséget.
Vagyis, nem lettünk okosabbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!