Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor most a törpe dirigálhat...

Akkor most a törpe dirigálhat az óriásnak vagy sem?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor: "Most látok először olyat, hogy a törpe vet ki szankciót egy óriásra.". Ezt az EU-Oroszország szankciókra érti.

Hollik (Fidesz): "Egyben biztos vagyok, hogy ha több millió magyar ember kifejti a véleményét a szankciókkal kapcsolatban ... azt nem tudja figyelmen kívül hagyni Brüsszel"

Namost nem értem. Hollik szerint a Magyarország (=törpe) viszont dirigálhat a hozzá képest óriásnak számító EU-nak?

Mert ha jól gondolom az EU lakossága és mérete is csöppecskét nagyobb mint Magyarország.

Bár Orbánét sem értem nagyon, mert területén kívűl, és bizonyos energashordozókban, Oroszország nem is tudom miben számít "óriásnak", ahol az EU meg "törpe".

Oroszország lakossága: 146 millió

EU lakossága: 450 millió

Oroszország GDP: 1.2 billió USD

EU GDP: 15 billió USD

2022. okt. 16. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Logikát keresel ott ahol nincs.
2022. okt. 16. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Várjál, majd mindjárt jön valaki és elmondja, hogy csak azért gondolkozol ilyeneken mert libbant vagy és normie lmbtq mainstream.
2022. okt. 16. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, a fideszhívek nem képesek így egymás mellé tenni a dolgokat. Ők meghallgatják mindkettőt, és bólogatnak. Nem látnak ellentmondást.
2022. okt. 16. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

A legröhejesebb, hogy a "konzultáció" hitelessége kb. akkora, mint az orosz népszavazásé. Mindenki tudja, hogy a kérdések manipuláltak, és az összeszámlálás sem nyilvános, így tehát miről beszél Hollik?

Nyilván ő sem gondolja, hogy a patyomkin-konzultációt valaki is komolyan veszi, a legelhülyültebb fideszhíveken kívül.

2022. okt. 16. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Én azért valamelyik ellenzéki képviselő helyében az eredményhirdetés előtti estén szívesen megnézném a postán visszaküldött ívek feldolgozását. Úgy szeretném látni azt a rengeteg felnyitott borítékot és a katonás rendben sorakozó kitöltött íveket...
2022. okt. 16. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5: mivel ez nem választás, csak kormánypropaganda, ezért semmi sem kötelezi a fidesz, hogy ellenzékieket engedjen oda, és nem is engedi őket oda

Természetesen ha a hitelesség számítana, akkor lennének ellenzéki megfigyelők is, de nem számít, mindenki, akinek van esze tudja, hogy színjáték az egész.

2022. okt. 16. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Bizonyos értelemben igen, mivel nekünk az EU-ban vétójogunk van sok tekintetben. Miközben Oroszország több lábon áll, egy állam nem diktálhat neki. Na, most már ezt is tudod.
2022. okt. 16. 16:42
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Oroszország két lábon áll, a gázon és az olajon. Az európai gazdaság ennél sokkal diverzifikáltabb.
2022. okt. 16. 17:29
 9/9 Az igazságosztó ***** válasza:
Azért nem érted mert megfeledkeztél egy rendkívül fontos tényezőről. Ez pedig nem más mint O1G!
2022. okt. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!