Az új hadi górét tényleg Romolusz Szendi Ruszinnak hívják? Ez vicc vagy vele is kitoltak kiskorában, mint Kalányos Dzsészönsztetemmel? Csak itt anyu hét törpe, római történelem és türk tanács fan volt.
Megnéztem a híreket, és valóban...
Nem tudom, de durva basszus, hogy ez a neve...
Elképzelem, hogy a katonák egymás között erről beszélnek "Százados, menjen jelentsen Romolusz Tábornok Úrnak, hogy végrehajtottuk az utasításokat!" vagy valami ilyet "menj fel Romolusz Tábornokhoz, és kérj erre meg erre engedélyt".
Jaj, de nem lennék a helyükbe, én nem bírnám ki röhögés nélkül, ha a beosztottja lennék. 🤣
Pedig ha tudnátok, hogy sokszor itt a gyakorin is milyen idióta keresztnevekről kérnek véleményeket! Természetesen anyukák, akik gyereket várnak/terveznek.
Meg pattognak, hogy "....." nevet miért nem engedélyezik, micsoda szemétség. Hogy még eggyel több idióta név legyen.
Hát senki nem képes MEGNÉZNI, hogy mi a neve az ürgének? Csak elfogadja, amit a gyagya kérdező ír?
Semmivel nem másabb a Ruszin név, mint pl. a Horváth vagy a Németh, csak ritkább.
A kettős családnév sem ismeretlen, nem is volt régebben sem.
A keresztnevekről meg már írtak előbb.
A Dr.-t persze elhagyta a "kérdező" a neve elől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!