Egyértelmű hogy az oroszokhoz,kínaiakhoz kell csatlakozni a jövő fejlődési potenciálja miatt?
Az oroszok épp most írják nullára magukat.
A kínaiakkal nem tudom, mi lesz, majd kiderül.
Azt viszont higyjed el, hogy orbán pont sz-rik az országra, a népre, meg a fejlődési potenciálra.
Nem ezért húz ő kelet felé.
Egyetlen dolog érdekli, a hatalom megszerzése és megtartása, csak azért nyalja keleti diktátorok seggét, mert ők a pénzért cserébe nem próbálnak ilyesmiket számon kérni rajta, hogy demokrácia, meg hasonlók.
A ruszkik épp kiirják magukat a világból, a kinaiakról, meg kb annyit tudunk, hogy sokan vannak.
Múlt hónapban, volt valami puccs kisérlet szerű, amiről pontos részleteket, a mai napig senki sem tud, mert annyira bonyolult a kinai belpolitika. Komolyan az az ország érdeke, hogy egy olyan hatalomhoz csatlakozzunk, ahová repülővel is eljutni, kb 18 órába telik?
A közvetlen szomszédainkkal, meg simán megéri rosszba lenni emiatt? Én kötve hiszem, de, ha ti igy érzitek...
Ezt a "kiírják magukat" dologra nem vennék mérget.
Majd úgy alakulnak a dolgok, hogy ha a nyugatnak abból lesz haszna, majd pár éven belül el lesz felezljtve ez az egész.
Lásd Németország.
Miért nem lehet a saját utunkat járni? Miért kell mindenáron valakihez törleszkedni?
Egészen egyszerűen a számunkra jó és hasznos dolgokat kellene kiválogatni innen-onnan, és beépíteni gazdaságunkba, politikánkba, stb.
Kínával mit akartok? Az olcsó gagyijukkal már sikerült a magyar gazdaságot tönkretetetni. Egy csomó jó magyar vállalatunk volt a mezőgazdaságtól a textiliparon át a híradástechnikáig és járműiparig - ezeket mind sikerült leépíteni ezzel a "kihez csatlakozzunk" dumával az elmúlt évtizedekben.
Én inkább erős, önálló, patrióta és exportképes magyar gazdaságot szeretnék látni, amely a hazai szaktudáson és gyártókapacitáson alapszik elsősorban.
Ha Európa ennyire pöcegödöre lett a világnak, akkor, hogy-hogy, ide jön ki a legtöbb magyar, hogy-hogy ennyi menekült akar bekerülni az EU-ba és, hogy-hogy, még a ruszkik is itt akarnak elbújni.
Ha ilyen egy pöcegödör, akkor én sosem szeretnék ebből kimászni.
9
Mert Európa nyugati része nem anyagilag, hanem társadalmilag egy nagy pöcegödör, és ilyen szinten ijesztő mértékben hanyatlik. De a sok "haladó" demokrata a Nyugatból csak annyit lát, hogy sok pénzük van, és sok pénzük van és sok pénzük van. De pl rajtuk is számon lehet kérni ezen felül a sajtószabadság és az emberi jogok állapotát, mert ott is egyre rosszabb a helyzet. Itthon kevesebb pénzem van, de legalább szabadon lehet véleményem online és élő formában is.
Én 2 hete jöttem ki Berlinben és nem igazán értem ezt a haldokló pöcegödör kérdést. Már többször is kérdeztem, hogy mit kellene itt látnom, de 2 hét után sem igazán értem. Vannak meleg párok az utcán, ez kétségtelen, de azt látod rajtuk, hogy boldogok, vannak leszbikus párok is az utcán, de ő rajtuk is csak boldogságot látsz. Senki, mégcsak nem is erőszakoskodott se velük, de, még Spandau-ban sem találkoztunk, ami sokak szerint No-Go zóna, sőt, még a homoszexuális óvodáról sem hallottak soha a helyiek.
Semmiben sem érzem magam korlátozva, viszont kiderült, hogy, amit otthon ténynek hittem, az itt nem is létezik.
Én nem értem, hogy mit kellene itt pöcegödörnek látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!