Milyen állapotban lesz szerintetek Magyarország, a magyar gazdaság, társadalom mához képest 1-2 év múlva? Látni fogjuk-e már szerintetek jövő ilyenkor a fényt az alagút végén?
19:56: új kormány... Itt már annyi a mosott agyú szektás, hogy ha a Fidesz-vezérkar csecsemőket grillezne a Hősök terén élő adásban, akkor is tapsolnának és rohannának húzni az X-et.
Idén áprilisban elengedtem ezt az országot. Minden megérdemelnek, ami csak jöhet.
Én a Momentumra szavaztam volna. A sajátságosan átírt választási törvény szerint kénytelen voltam az Ellenzéki Összefogásra.
De egy a lényeg: bárki, aki nem a Fidesz. Bárki. Ha a Sátán indul, még azt is beikszelem, annyira elegem van belőlük.
De semmi gond. Most, hogy tényleges válság van, és nem olyan, ami csak a propagandájukban létezik, most kiderült, mennyire tudják kezelni. Hát abszolút nem. Szíjártó lassan hetente pippantja le Lavrovot és Putyint, ehhez képest hol is állnak a gázárak? Hol zárják be sorban az összes nélkülözhető intézményt? Hol korlátozzák a középületek fűtését egy hónappal azután, hogy a hasonló intézkedésekért a komplett propaganda-média kiröhögte a németeket? Pedig ők már tényleg nem kapnak Oroszország felől gázt - nem úgy, mint mi. Na, milyen remek ez a Fidesz-kormány? Megérdemli mindenki, aki rászavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!