444 vagy vadhajtások? Melyik hitelesebb forrás?
"hanem kiszolgálják a maguk olvasótáborát"
hát ha ettől hiteles akkor nem tudom, hogy a 444 meg egyéb prostirácok miért hitelesebb, mint a pesti srácok
hiszen ők is csak kiszolgálják a saját olvasótáborukat
viszont a prosisrácok (444hvgtelex) függetlennek hazudja magát
és mint független sajtó rohadtul nem hitelesek
444, telex, hvg újságíró
Ekkora paradoxont is ritkán olvasni itt :D
31-es, független is, nem az állam csecsén lóg egyik se, a mi adónkat szívva.
A 444 is független, ami nem azt jelenti, hogy nincs véleményük. De mellesleg, ha elfogultak is egy irányba, azért még balosokkal szemben is ők végezték a legtöbb tényfeltárást (444, telex, régi index, hvg).
A Karácsonynak igen kellemetlen parkolási mutyit is ők buktatták le, mert a jobber hazugsággyárosok egyszerre inkompetensek, lusták és gyávák.
Még egy igazi ellenzéki mutyinak sem mernek neki menni, ha nem kapnak rá közvetlen utasítást a fidesz Goebbelsétől, a propagandaminisztériumból, mert f.snak, nehogy kormányzati érdek is legyen a mutyiban, "ne szólj szám, nem fáj fejem".
És persze lusta dicksnowk is és nem értenek a világon semmihez (legkevésbé az újságíráshoz), origóék és a pestisesek az életben nem tudnának profin végigcsinálni egy tényfeltáró munkát.
Szóval azért ne hasonlítgassuk már a közpénzből göngyölt pártállami trágyagalacsinokhoz a független, képzett, profi újságírók munkáját, akkor sem, ha van véleményük és nem elfogulatlanok!
35 Ez persze egy hazugság (de fideszes vagy, érthető, hogy hazudsz).
Viszont ha Soros pénzelné, engem az sem zavarna. Mit pofázzak én bele, más a PRIVÁT pénzét mire költi? Én is arra költöm a magamét, amire jónak látom.
Ameddig Gyuri bácsi a pénzét a tőzsdén szedte össze, más tőzsdecápáktól és nem az én zsebemből, adómból lopta, mint a fideszes görényhad, addig engem nem érdekel, mire költi.
A saját adóm és általában a közpénz sorsa érdekel!
Te hazudsz. Mutass bizonyítékot az "adófizetők általi " támogatásra a vadhajtások és egyéb médiumok kapcsán.
Ameddig nincs, ezek hazugságok és üres vádaskodások.
a balosoknál mit sem számítanak a tények
ők azt várják, hogy a saját világnézetüket igazolják vissza propaganda formájában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!