A HVG-n és a vadhajtásokon a híreknél a kommenteket azokat a szerkesztők "generálják" oda szándékosan?
Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan szinten alpári, visszataszító, undorító stílusú szinte az összes komment ezeken az oldalakon, nem tudom elhinni hogy mindegyiket külön ember kommenteli.2022. okt. 6. 15:14
1/7 anonim válasza:
Én is szoktam odapöttyinteni pár gondolatot mindig, persze alamizsnát mindig adnak érte.
2/7 anonim válasza:
Tesókám, ha te a hvg kommentszekcióját összemosod a náci patkányokkal, akkor komoly gondok vannak a buta fejedben.
3/7 anonim válasza:
Engem vadhajtásokról banoltak, hvg-ról nem. Szóval elég nevetséges a felvetésed.
5/7 anonim válasza:
#4 Az egyiken patkánynak neveznek egy tolvaj parasztot, a másikon patkánynak nevezik a diákokat, akik kiállnak a tanáraik mellett. Az egységsugarú retardjobber agyában ez a két csoport ugyanolyan.
6/7 A kérdező kommentje:
Mindkét oldal egy förtelem.
2022. okt. 6. 17:14
7/7 anonim válasza:
Mindegyik oldalon gyűlölik és halálát kívánják azoknak akik nem az ő álláspontjukat képviseli. Aki ezt nem látja az elfogult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!