Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem töltöm ki a népszámlást...

Ha nem töltöm ki a népszámlást jár valami büntetés?

Figyelt kérdés
Kaptam koleszban is egy papírt ami hozzá tartozik, ha egyik sincs kitöltve mi lesz a következmény?

2022. okt. 14. 15:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Ne viccelj már, semmi extra kérdés nem volt. Senkit nem érdekel, meg fog nyomozni utánad, hogy mekkora a konyhád, vagy hogy sunnyogsz a a lakcímmel. Micsoda titkok, azta! Statisztikát néznek összesítve. Ez már több, mint 100 éve működik. Semmilyen jogot nem sértenek a kérdések.

Amúgy meg nemcsak jogok vannak, hanem kötelességek is! Állampolgári kötelességünk kitölteni a kérdőívet. Ha nem teszed, büntetés jár.

2022. okt. 15. 09:48
 12/16 A kérdező kommentje:
akkor mégegyszer elmondom nem azzal van a problémám hanem a koleszosat nem tudom hogy kellene kitöltenem, mivel szó nem volt arról hogy be kéne jelentenem magam oda nem tettem (heti 2 napot voltam bent) ha a nem bejelentettre megyek megbüntethetnek?
2022. okt. 15. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha kollégiumban laksz, akkor köteles vagy azt tartózkodási helyként bejelenteni. Ezt elmulasztottad... Pótolni nem ártana, azonban minden bejelentett és be nem jelentett lakcímet be kell írni a kérdőívbe, tehát a koleszos adatokkal töltsd ki. Szerintem...

A bejelentést meg intézd el utólag, seperc alatt el lehet egy kormányhivatalban.

2022. okt. 15. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Nem jár büntetés. A 200 ezres bírság csak ijesztegetés. Az én családom sem fogja kitölteni, a testvérem sem. A számláló biztost sem fogjuk beengedni.

Semmi közük hozzá, hogy milyen házban lakok, ahhoz sem mit dolgozok.

2022. okt. 16. 15:50
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
14-es, a te bajod, senkit se érdekelsz. Rettegejetek! Ostobák!
2022. okt. 17. 08:07
 16/16 A kérdező kommentje:
15: Valasz adasra szoktak ezt az okdalt hasznalni nem masok oltogatasara. Menj a kiralyod utan, majd rajossz par ev mulva
2022. okt. 18. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!