Kapnak büntetést a tanórák helyett balliberális tüntetésekre járó diákok?
Figyelt kérdés
Szerintem megérdemelnék, ahogy az őket felbujtó tanáraik is.2022. okt. 7. 10:09
1/20 anonim válasza:
A jobboldali tüntetők miért maradnak ki a büntetésből?
2/20 anonim válasza:
#1 kommunista virtusból. Ilyen ez a mi kormárnyunk.
3/20 A kérdező kommentje:
Ezek balliberálisok, akik a kormány ellen tüntetnek a dolguk végzése (tanulás/tanítás) helyett.
2022. okt. 7. 10:15
4/20 anonim válasza:
A kukástüntetést felkarolták a fideszesek. Ők nem a dolguk végzése helyett tüntettek?
A fideszesek szerint a kukások tüntethetnek, csak a tanárok nem.
5/20 Koplárovics Béci válasza:
Az a büntetésük, hogy téged kell(ene) tanítaniuk.
6/20 anonim válasza:
Lovasrohamot nekik,aztán szemkilövetést,csak hogy kivettek legyünk.
7/20 A kérdező kommentje:
Mikor én gimnazista voltam, akkor tisztességesen tanultam, tanulmányi versenyekre készültem.
Nem lógtam ellenzéki tüntetéseken.
2022. okt. 7. 10:22
8/20 anonim válasza:
Ha a szoci korszakban lennének, és a kormány ellen tüntetnének a diákok, akkor a kérdező lelkesen helyeselne, mert akkor nem a fidesz ellen tüntetnének.
9/20 A kérdező kommentje:
6# Az Gyurcsányod idején volt bevett gyakorlat.
Ha újra kormányközelbe kerülhet, újra azzá válna.
2022. okt. 7. 10:26
10/20 anonim válasza:
És akkor mi a helyzet azzal, hogy a legjobb egyházi gimi tanára is csak azért nem ent ki a tüntetésra, mert éppen behívták a TV-ba?
A ballibsik már a spájzban vannak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!