A zsidók elakarják foglalni a világot?
Tudom sokan nem értetek vele eggyet nem baj ez természetes erre nem akarok ki térni miért.
De a vita kedvéért tegyük fel hogy elhiszitek szerintetek mit kéne velük tenni?
Cáfolást nem kérek ez csupán elmélet!
Jajj ne!!!! Nekem van egy telkem, ahol szőlőt termesztek! El akarják foglalni??? Neeeeeeeee! Azért kicsit megnyugodtam, azt hiszem a disznócsordám nincs veszélyben...
Mellesleg ez butaság, hogy a zsidók el akarják foglalni a világot, mert Én akarom elfoglalni és nem vagyok zsidó. Ördögi tervem, az, hogy rájuk hárítom ezt a dolgot, hogy őket utálja mindenki. Úgy látom kezd bejönni! :-D
A kérdés továbbra is nevetséges. Amennyiben így lenne még is, akkor jól érzem, hogy az arabok (Palesztínok) a szövetségeseink. Meg az ALKAIDA is? De fogadok ti őket is utáljátok. Ez így van rendjén, a tudatlan embernek, kell egy ellenség kép, hogy megmagyarázza egysíkú sivár és siralmas életét. Fogjuk minden hibánkat másra! Az mindig könnyebb, mint elismerni és megoldani. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!