Támogatnátok az összes tanár kirúgását és az oktatás totális digitalizációját?
Az összes követelőző tanárt ki kéne rúgni és át kéne állni digitális oktatásra,ahol erőre megírt oktatóprogramokból tanulhatnának a gyerekek.
Támogatnátok?
10-es
Átlag magyar vagyok, de nem szorongok életem végéig, pedig ha mindent összeadok 19 évet töltöttem különböző iskolák padjaiban, így elég sok tanárt ismertem meg. De nem is ejtek három mondatban annyi helyesírási és fogalmazási hibát mint te. Te nem a tanárok, hanem a saját képességeid miatt szorongsz.
Magyarországon hihetetlenül szakadékba zuhant az oktatás minősége. Aki nem lusta, online szinte mindent meg tud tanulni elméleti szinten egy bizonyos alap-oktatást követően.Édes kevés.
Ahogy elnézem, a kormány alap szinten akarja tartani az oktatást. Legalábbis az alapján ahogy viselkednek, másra nem tudok gondolni.
15-ös: Ahogy mondod. Minél butább, annál "egyszerűbb".
De ugyanez vonatkozik a "Fogyamagyar" visongásra is.
Az egész világ CSAK a magyar vérre vágyik.
Mondják "fent" és a butábbja elhiszi "lent".
Holott ez csak a "röghöz kötés". Minél több gyereked és minél kevesebb "iskolád" van, annál kevésbé akarsz/tudsz külföldre menni.
Egyszerű ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!