Ezért esik a forint?
Figyelt kérdés
Szijjártó elment Moszkvába gázt vásárolni hitelbe, kaptunk is, csak az a kérdés hogy mi volt az ára. Nagy szart kavar már megint Orbán sírás lesz a vége.
Kapkodás van és vészhelyzet, soha nem látott mélységben a forint😰
2022. okt. 13. 12:57
2/8 anonim válasza:
Az, hogy olcsó, és elegendő mennyiségű gázunk legyen, az mindennél fontosabb. Engem speciel nem érdekel, ha az EU emiatt besértődik, és támadják a forintot. Ennek max az lesz a következménye, hogy a belpesti lipsik drágábban fogják venni a pumpkin spice lattét. Ha De ha gázunk nem lesz, akkor meg fogunk fagyni a télen. Mindenki döntse el, hogy melyik a fontosabb.
3/8 anonim válasza:
Front lehet, fáj a fejem, meg a madarak is olyan furák mostanában, szerintem ezért esik.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a pumpkin spice latte fontosabb. Az, hogy mennyi fideszes fagy meg télen, engem nem érdekel.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lehetett volna ezt kisebb csinnadrattával elintézni? Akit Putyinnal meglátnak azt már leprásnak tekintik
2022. okt. 13. 13:09
6/8 anonim válasza:
A forint azért esik, mert senki nem hisz a kormánynak azok közül, akiknek kellene ahhoz, hogy ne essen.
A gázvásárlás meg egy nagy humbug. Soha, egy percig sem az volt a kérdés, hogy lesz-e elég gáz, hanem hogy ki tudjuk-e fizetni.
Magyarország egy évben 10-11 milliárd köbméter földgázt használ, amiből másfél milliárdot megtermelünk, a tározókbnan meg van vagy 4 milliárd, vagyis a telet simán kibírjuk pusztán a készleteinkkel is.
8/8 anonim válasza:
2-es Mi az, hogy támadják a forintot? :D A forint értékét a belé vetett bizalom határozza meg. Ki a f*szom támadja a forintot? A keresztényüldözők? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!