Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Pottyondi Edina...

Mit szóltok Pottyondi Edina visszavonulásához?

Figyelt kérdés
Szerintem jól tette, mert Puzsér karrierje bánta volna, ha hozzádörgölőzik a momentumos elnökasszonyhoz. Meg az is elég szánalmas volt, h kreatív vezetője legyen egy Spirit FM-es műsornak, mindenféle háttér nélkül.

2022. okt. 13. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

"Puzsér karrierje bánta volna, ha hozzádörgölőzik a momentumos elnökasszonyhoz" - kérdező, te teljesen el vagy tévelyedve.

Egyrészt maga Pottyondi a Momentum egyik vezetője volt, másrészt soha egyikük (se Puzsér, se Edina) sem beszélt a másikról nyilvánosan.

2022. okt. 13. 16:26
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es attól mert ők nem beszélnek egymásról nyilvánosan - egyébként beszéltek, mert valami interjúban ez meg van említve - nyílt titok, hogy együtt vannak. Pottyondi évekkel ezelőtt kilépett a momentumból. Most "tanácsadó" szerepében tette volna zsebre a pénzeket még csak nem is képviselőként és nem is párttagként. Plusz a pasija hátán akart volna bemászni a Spirit fm-be is. Ezen kívül érdekes, csak akkor kezdett humorista és YouTuber karrierbe, amikor már a nyilvánosság előtt is Puzsérné volt.
2022. okt. 13. 18:20
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező:

egyrészt nem "tanácsadó" lett volna, hanem Donáth-tal együtt terveztek youtube-ozni, másrészt egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy ezért Donáth fizetett volna Pottyondinak.

2022. okt. 13. 23:21
 14/16 A kérdező kommentje:
13-as Ez nem tudom, honnan jött neked, amilyen forrást én olvastam, ott tanácsadót írtak. A lényeg a következő: a hitelességéből és függetlenségéből élő publicisztának a felesége nem lóghat ki politikai párt seggéből, mert a férj karierrjének annyi. Jól tette, hogy vissza lépett.
2022. okt. 14. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem seggkilógás, ráadásul nem is egy pártról, hanem egy éppen szülési szabadságon lévő pártpolitikusról van szó és deklaráltan nem közvetlen pártpolitikával akartak foglalkozni.

És nagyon beleerőltetés, hogy Donáth miatt hagyta volna félbe a politikai-közéleti vlogját Pottyondi.

2022. okt. 14. 10:40
 16/16 A kérdező kommentje:

15-ös, egy szóval nem írtam, hogy Donáth miatt hagyta volna abba a YouTuberkedést.

Jah, mert akkor már nem is momentumos, ha szülési szabin van :D Pont annyira lett volna semleges, mint amennyire Köztársasági Elnökasszonyunk NEM FIDESZ-es. :D

2022. okt. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!