Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz Pottyondi Edina...

Mit szólsz Pottyondi Edina utolsó videójához?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval az lenne a lelki egészség megőrzésének a módja, ha leválunk a politikáról?

2022. okt. 5. 00:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Részben
17 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom, de megértem. Nem lehet mit tenni, a maffiahálózat leválthatatlan. Örülni kell, hogy reggel süt a Nap, és szép az idő. Én is nagyon visszavettem a politikai szájalásból április 3 óta
2022. okt. 5. 00:11
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Örülök neki, egy pofátlan balliberálissal kevesebb hergeli a magyarokat.
2022. okt. 5. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Igen, aki nem bírja elviselni, hogy nem az kormányoz, akit ő kedvel, az jobb, ha nem foglalkozik ezzel annyit.
2022. okt. 5. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:
21%
Magasról pottyantok rá.
2022. okt. 5. 00:26
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

én már eldöntöttem, hogy legközelebb a fideszre szavazok, legalább valami sikerélményem legyen.

eddig szinte mindig ellene szavaztam.

.

már csak orbán halála vagy valami belső ellentét miatti balhé javíthat a helyzeten

2022. okt. 5. 01:10
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Szomorú és sajnálatos.

Független, komoly mégis humoros színfoltja volt a politikai kritika palettájának.

Itt a 2-es kommentelő élő példa rá ugat de nem tudja mit. Fogadok életében nem nézte végig egy videóját sem, ha mégis akkor végtelenül buta szegény hogy nem értette miről beszél Ede.

2022. okt. 5. 01:11
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Látatlanban megmondom, hogy ez is szarkazmus részéről. Ami nem jelenti azt, hogy ne jegelné a dolgot jó időre, és hogy ne a saját lelki nyugalmát szem előtt tartva tenné ezt. Számtalan lehetséges oka lehet ennek, mezei kiégéstől a tényleges lelki fejlődésen át egy pozitív ultrahangig tényleg csomó minden...
2022. okt. 5. 01:18
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

#2 ti, férgek hergelitek a magyarokat.

Arre lehet hogy az a megoldás hogy beszüntetik a humor alapú "gőzkieresztő" szelepeket, hogy aztán a felgyülemlő "gőz" robbanjon...

2022. okt. 5. 01:29
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

1

Remélhetőleg ezen a télen nagy buli lesz. Nem vagyok kárőrvendő de ennek a népnek szenvedés kell hogy felébredjen. Árulkodnak a jelek hogy a maffia már most bevan nagyon szarva. Kitartást! ✌️

2022. okt. 5. 06:05
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem voltam rendszeres nézője, de sajnálom, hogy egy olyasvalaki akar leválni a politikáról, aki minőségi, és igényes tartalmakat gyártott a politika, és közélet terén. Maradnak nekünk az ilyen Bódi Ábel, Fair Right, Jeszenszky féle közpénzen élősködő, nyalizós, tehetségtelen incelek.
2022. okt. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!