Deák Dani feljelenthetné Pottyondit, a sok megalázásért?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 07:27
1/14 anonim válasza:
Nem. Az hogy ez közszereplő politikus seggnyalonc csípős megjegyzéseket kap még kicsit kevés a feljelentéshez.
2/14 anonim válasza:
feljelentheti, és lehetne heteró is, ha az akarna lenni
3/14 anonim válasza:
Basszus én is ezen gondolkodom mint az egyes, olyan videókat, embereket tudnak megosztani itt páran, hogy csak pislogok, hogy ki a tököm ez a sok senkiházi... Komolyan ilyeneket néznek az emberek? :D
4/14 anonim válasza:
Én szeretném, hogy feljelentse! Úgy látszik, ezeknek a barmoknak nincs, még elég vesztes perük!
5/14 anonim válasza:
Én is rühellem ezt a nőt, de attól még le lehet írni helyesen a nevét.
6/14 anonim válasza:
'ki a tököm ez a sok senkiházi.'
többen nézik a videóit, mint az m1-et
7/14 anonim válasza:
7-es, oké, és? Megnéztem ki ez a Deák, meg ez a Potyondi, hát no comment :D
8/14 anonim válasza:
Szeretem a csajbunyót, simán adná!
9/14 anonim válasza:
DD közszereplő. Tűrje csak cserébe azért, hogy közpénzből propagandista.
10/14 anonim válasza:
Egy kis fogalom zavarba vannak páran.
Deák egy közpénzen eltartott propagandista.
Pottyondy meg egy humorista, stand-up os.
Az hogy közpénzen tátogó reklámarcok nem bírják a jogos kritikát.....
Jelentse fel Edét :) Nincs elég neres bukta per és nem fizettek még eleget az adónkból ezek kártérítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!