Pottyondi Edina tényleg Puzsér nője?
Figyelt kérdés
Sehol sincs róluk közös kép, és mégis mindenki annyira biztos benne.2022. szept. 20. 21:15
2/13 anonim válasza:
Dugnám az Edinát de hosszabb hajjal azért jobb buxa volt de így se semmi.
3/13 anonim válasza:
Két lehetőség van: Vagy a Puzsér nője, vagy még szűz. Ki más dugna meg egy ilyet?
4/13 anonim válasza:
"Budapesten él párjával, a Momentum elnökségéből egy éve távozott Pottyondy Edinával." (Írják egy vele készült interjú felvezetőjeként)
Nem celebkednek azzal, hogy közös kép, meg babás meg kutyás kép meg ilyeneket tennének ki a nyilvánosság elé. Nem is kell.
5/13 A kérdező kommentje:
De honnan veszik ezt a pletykát?
2022. szept. 20. 21:19
6/13 A kérdező kommentje:
4: köszi! Én sem a celebkedésre gondoltam, csak eddig nem találtam semmilyen említést erről, mintha csak pletyka lett volna.
2022. szept. 20. 21:19
7/13 anonim válasza:
"Két lehetőség van: Vagy a Puzsér nője, vagy még szűz. Ki más dugna meg egy ilyet?"
Szerintem elég sokan.
9/13 anonim válasza:
Én meg elhittem, hogy a kövér laca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!