Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a FIDESZ migráns ellenes...

Ha a FIDESZ migráns ellenes akkor miért a TV2n adják az Ázsia expresszt ami a terrorista Közel-keleten van ugyebár. És miért nevezik barátságosak az ottani embereket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 13. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

Kb 10x leírtam, hogy én csak a szóhasználaton akadtan le.

Ne itt vergődjél, hanem takarodj valamelyik fideszes patkányforumra.

2022. okt. 17. 10:17
 52/73 anonim ***** válasza:

Ahmed, óhazádban vár a patakpart a mosakodáshoz, az ásott lyuk a székletedhez. Miért nem indulsz?

Ne használd a "gonosz" fehérember találmányait: a villamosáramot, a számítógépet meg az internetet.

2022. okt. 17. 14:31
 53/73 A kérdező kommentje:

52 Szerintem idehaza sokkal többen nincsenek tisztában az internet fogalmával mint Bahreinbe,Katarba,Dubaiba,Szaúd -Arabiába,Szíriába, Azerbajdzsánba,Törökországba stb

Kár volt. Ismét csak a te lelki szegénységedet bizonyítja. Fe l se tűnik a felcsúti Zahedi mi?

2022. okt. 17. 15:05
 54/73 anonim ***** válasza:

Ezek buta országok, olaj eladásból élnek, ha nem lenne olaj éhen döglenének, mert olyanok mint a romák.

A menő országok ésszel keresik a pénzt, akár ásványkincsek nélkül is. Lásd Svájc vagy Japán.

2022. okt. 17. 15:37
 55/73 anonim ***** válasza:
Sosem lehetne STEM-re vagy kutatásra innovációra technológiára épülő gazdaságuk, mert alacsony ott az IQ, átlagban 80 körüli.
2022. okt. 17. 15:38
 56/73 A kérdező kommentje:
Az amcsik is Ásványkincsekből élnek. Ezért nyerték meg mindkét vht. És egyébként sokan. De egyébként sok okos ember van ott is. Mint mondtam magam is szír orvosoknál születtem. Ők sikeres orvosok itt felénk (Magyarország) Meg nem azért kell feltétlen szeretni valamit miért mondjuk nagy koponya mint a zsidók. Hanem azért mert kedvesek,jó a kultúrájuk stb.
2022. okt. 17. 15:43
 57/73 anonim ***** válasza:
Hány tudományos Nobel díj van USA-ban és hány az araboknál?
2022. okt. 17. 15:55
 58/73 anonim ***** válasza:

Ezek buta országok"

A nyugat európaiak is ugyanezt mondják a keleti részekre.

"Sosem lehetne STEM-re vagy kutatásra innovációra technológiára épülő gazdaságuk"

Magyarországon hol az innovációs tech? A nyugati segèlyekért harcol a főispán + itt gyártanak olcsón a nyugatiak.

52# és te feltaláltál valamit? Vagy csak használod? Igazi retardjobber vagy.

2022. okt. 17. 15:57
 59/73 A kérdező kommentje:
57 Az USAba úgy van mint nállunk. Sok zsidó van. Ők kapják ezeket, ők találják fel a dolgokat. Meg egyébként is számtalan jó ország van aminek maximum szintén csak a zsidó kapnak Nobel díjat.
2022. okt. 17. 15:58
 60/73 anonim ***** válasza:

De akkor te meg ne használd az arab számokat.

Nyugaton azért fejlődött a tech mert volt rá pénz. Addigra a fehérember már végigrabolta a világot.

És igen, a magyar tudósok is nagyréze zsidó vagy zsidó származású.

Szóval a zsidó a szuperokos nép, nem a keresztény.

A másik meg az hogy volt olyan időszak, amikor a közel kelet volt a tudományos köztpont.

Dehát egy retardjobber ezt honnan is tudhatná...

2022. okt. 17. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!