Ha a FIDESZ migráns ellenes akkor miért a TV2n adják az Ázsia expresszt ami a terrorista Közel-keleten van ugyebár. És miért nevezik barátságosak az ottani embereket?
Kb 10x leírtam, hogy én csak a szóhasználaton akadtan le.
Ne itt vergődjél, hanem takarodj valamelyik fideszes patkányforumra.
Ahmed, óhazádban vár a patakpart a mosakodáshoz, az ásott lyuk a székletedhez. Miért nem indulsz?
Ne használd a "gonosz" fehérember találmányait: a villamosáramot, a számítógépet meg az internetet.
52 Szerintem idehaza sokkal többen nincsenek tisztában az internet fogalmával mint Bahreinbe,Katarba,Dubaiba,Szaúd -Arabiába,Szíriába, Azerbajdzsánba,Törökországba stb
Kár volt. Ismét csak a te lelki szegénységedet bizonyítja. Fe l se tűnik a felcsúti Zahedi mi?
Ezek buta országok, olaj eladásból élnek, ha nem lenne olaj éhen döglenének, mert olyanok mint a romák.
A menő országok ésszel keresik a pénzt, akár ásványkincsek nélkül is. Lásd Svájc vagy Japán.
Ezek buta országok"
A nyugat európaiak is ugyanezt mondják a keleti részekre.
"Sosem lehetne STEM-re vagy kutatásra innovációra technológiára épülő gazdaságuk"
Magyarországon hol az innovációs tech? A nyugati segèlyekért harcol a főispán + itt gyártanak olcsón a nyugatiak.
52# és te feltaláltál valamit? Vagy csak használod? Igazi retardjobber vagy.
De akkor te meg ne használd az arab számokat.
Nyugaton azért fejlődött a tech mert volt rá pénz. Addigra a fehérember már végigrabolta a világot.
És igen, a magyar tudósok is nagyréze zsidó vagy zsidó származású.
Szóval a zsidó a szuperokos nép, nem a keresztény.
A másik meg az hogy volt olyan időszak, amikor a közel kelet volt a tudományos köztpont.
Dehát egy retardjobber ezt honnan is tudhatná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!