Ha a FIDESZ migráns ellenes akkor miért a TV2n adják az Ázsia expresszt ami a terrorista Közel-keleten van ugyebár. És miért nevezik barátságosak az ottani embereket?
Allahúúú áhbárúúúék nem valók a nyugati civilizációba."
Fideszpatkány
Szerinted csak a fidesz viszolyog/undorodik a roma kinézetű eltérő ázsiai muszlim kultúrájú többnyire analfabéta bevándorló fanatikus néptömegektől?"
Én az analfabéta fideszpatkányoktól viszolygok.
Meg a buta muszlimoktól is.
De ha választanom kéne, szerintem a fideszpatkány undorítóbb.
Fogd már fel végre, hogy a migráns apokalipszis csak egy kampány fogás. Nézd már meg hova húzták fel az európát védő magyar nagy falat. A magyar-szerb határra. Az védi európát.
Te viszont nagyon felsőbbrendűnek érezheted magad, mert nem csak egy migráns vagy. Hanem egy buta olcsó kis magyar.
Honnan veszed hogy nézek TV-t? Számomra a TV nem információforrás.
Mi a bajod azzal hogy van egy határkerítés a szerb határnál a kecskepásztor Áhmedék ellen? Ami mellesleg nem valami komoly kerítés sajnos.
"Hanem egy buta olcsó kis magyar."
Kedves Ahmed, ne ide öntsed ki a frusztrációdat a magyarok és civilizált népek ellen. Ha ennyire utálod a magyarokat visszamehetsz kecskepásztorkodni a harmadik világbeli afrikai vagy ázsiai őshazádba.
Kedves Ahmed, ne ide öntsed ki a frusztrációdat a magyarok és civilizált népek ellen. Ha ennyire utálod a magyarokat visszamehetsz kecskepásztorkodni a harmadik világbeli afrikai vagy ázsiai őshazádba."
Kedves buta fideszpatkány. Leírtam hogy nem vagyok ahmed.
Te nem civilizált vagy, hanem ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!