Ha a FIDESZ migráns ellenes akkor miért a TV2n adják az Ázsia expresszt ami a terrorista Közel-keleten van ugyebár. És miért nevezik barátságosak az ottani embereket?
Utolsó te is szépen betanultad a fidesz progandát.
Ez a kérdés (meg úgy általában a fideszpatkányok) annyira primitív hogy kár neki bármit is magyarázni.
A kérdező pl olyan rohadt ostoba, hogy azt hiszi hogy törökországban migránsok élnek.
Migránsország.
Leírhatatlanul retardált.
Milyen statisztikai adatot akarsz? Olvasd már el a kérdést.
Nem szabad a közel keleten forgatni mert ott élnek a terrorista migránsok.
Most tényleg nem ertem mi baja
van mindenkinek. Rossz szót nem mondtam rájuk. Semmi bajom velük. Nagyon nem vagyok FIDESZes. Én azt kérdeztem,hogyha azt mondják,hogy mindegyik terrorista akkor miért a köz TVn tolnak 1 róluk szimpatikus képet keltő műsort.
Látod kérdező ez a probléma.
Annyira primitív vagy, hogy fel se tudod fogni a saját butaságodat.
Hol, kikről és mit mutattak a tv2-n?
A te fejedben ez úgy létezik hogy vannak a magyarok, azon kívül mindenki más migráns.
"Semmi bajom velük"
Kikkel nincs semmi bajod te nyomorult? A tv-ben szereplő migránsokkal?
Egy részt se láttam, de 100% hogy kizárólag putri falvakban, erdőkben meg lepratelepeken forgatnak.
Meg kell mutatni a pór népnek hogy milyen jól él.
17 ez ismét a te lelki szegénysegedet bizonyítja.
Utojára: Én nem tartok senkit migránsnak semmi bajom velük. Nagyon szeretem őket.
Csupáncsak egy kicsit furcsa,hogy folyamatosan megy a propaganda.
Közben olyan műsort sugárzik a köz TVben amibe benne van az igazság,hogy hazugság ez az egész terroristázás
Most elárulom neked megoldást.
Te a migráns szót szitokszónak használod, mert nem tudod mit jelent.
A migráns annyit jelent hogy bevándorló.
De a te fejedben ez úgy van hogy a közel keleti emberek a migránsok. Vagyis minden nem-európai ember migráns. Lehet az néger arab akármi.
Nagyon szereted őket, nem tartod őket migránsnak. Jaj de buta vagy.
Ne nézd a tv2-t mert a maradék agyad is elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!