Hadházy Ákost Zugló lakói szavazták meg képviselőnek még se velük foglalkozik hanem a vidéket járja és "korrupció" után nyomoz , miért veheti így fel a fizetését?
22: amit írsz azt nem cáfolom, egy ilyen példa nem volt. és hozzáteszem, a Fideszes képviselők se képviselnek minket.
ezért írtam, h minket, többmillió nagyvárosi lakost (de bárkit be lehetne ide helyettesíteni, pl. diákokat, értelmiséget, vidékieket, munkásokat, középosztályt, stb) nem képvisel senki.
Erre írta valaki arrogánsan:
"menj el a képviselőd fogadóórájára és jelezd neki, hogy miben kéred a képviseletet."
Mintha ez így működne, mint a karikacsapás. Nyilván ő se próbálta még felvenni a kapcsolatot a képviselőjével, mert akkor tudná h ez lehetetlen.
23: nem arrogánsan írtam, sajnálom, ha nálad úgy csapódott le
és konkrétan az én képviselőm kiírta fb-ra, hogy mikor van a fogadóórája és posztolt olyan képet is, ahol épp beszélget egy irodának kinéző helyen valakivel (persze lehet megrendezett jelenet is, de ez azért nem valószínű, szerintem). szóval nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!