Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy Ákost Zugló lakói...

Hadházy Ákost Zugló lakói szavazták meg képviselőnek még se velük foglalkozik hanem a vidéket járja és "korrupció" után nyomoz , miért veheti így fel a fizetését?

Figyelt kérdés
Kijelentette, hogy a Parlamentbe se fog bejárni, kvázi igazából nem a munkáját végzi el hanem a hobbiját, közpénzből.
2022. okt. 12. 18:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20: Hadházy a zuglói képviselő te nagyonokos :D Milyen fogadóórájára? Szerinted én lennék az első aki bizonyos ügyekben írt neki? Van egy fb csoport többszáz taggal. Hogyan jár el az ügyünkben ha nem jár be?
2022. okt. 25. 18:03
 22/25 anonim ***** válasza:
21: "Hogyan jár el az ügyünkben ha nem jár be?" - mondj néhány esetet az elmúlt 30 évből, amikor egy ellenzéki képviselő egy, a körzetében lévő ügyben "eljárt" annak köszönhetően, hogy "bejárt".
2022. okt. 26. 07:09
 23/25 anonim ***** válasza:

22: amit írsz azt nem cáfolom, egy ilyen példa nem volt. és hozzáteszem, a Fideszes képviselők se képviselnek minket.

ezért írtam, h minket, többmillió nagyvárosi lakost (de bárkit be lehetne ide helyettesíteni, pl. diákokat, értelmiséget, vidékieket, munkásokat, középosztályt, stb) nem képvisel senki.

Erre írta valaki arrogánsan:

"menj el a képviselőd fogadóórájára és jelezd neki, hogy miben kéred a képviseletet."

Mintha ez így működne, mint a karikacsapás. Nyilván ő se próbálta még felvenni a kapcsolatot a képviselőjével, mert akkor tudná h ez lehetetlen.

2022. okt. 27. 18:03
 24/25 anonim ***** válasza:

23: nem arrogánsan írtam, sajnálom, ha nálad úgy csapódott le

és konkrétan az én képviselőm kiírta fb-ra, hogy mikor van a fogadóórája és posztolt olyan képet is, ahol épp beszélget egy irodának kinéző helyen valakivel (persze lehet megrendezett jelenet is, de ez azért nem valószínű, szerintem). szóval nem lehetetlen.

2022. okt. 27. 23:48
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Hadházyval max o1g-zni lehet, a nyuggerek körbeállják és mondják neki a f . sságokat, valós problémákkal nem lehet megkeresni, nem válaszol. Karigeri is ilyen, videótk is vannak róla, hogy 10-15 fős csoportokat elküld h majd máskor, most nem ér erre rá, aztán elkezdi nyilatkozni a politikai Orbán-ellenes hülyeségét.
2022. okt. 28. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!