2/12 anonim válasza:
Milyen megalázó lenne már 10-én kézhez kapni egy ötszázast meg némi aprót.
3/12 anonim válasza:
Meglepődve hallottam, hogy a magyar piaci szereplők sem hajlandóak már forintot használni egy ideje. Ezért drágulnak ugyanúgy az itthon termelt dolgok, pl. konkrétan gabonáról hallottam ezt. A fizetés vásárlás szigorúan euróban majd átváltódva csapódik a bődületes ára a boltokban a magyarokon. Köszönjük Fidesz.
5/12 anonim válasza:
az euróban az a nagyszerű, hogy konjunktúrában minden pénz németországba vándorol, válságban pedig az a jó benne, hogy tartja a fizetésed az értékét amíg a vállalat úgy nem dönt, hogy kirúg téged
7/12 anonim válasza:
6 Hogy gyengülhetne ha már nem is létezne?🤦♀️Olvasd el újból a kérdést:)
8/12 anonim válasza:
"Meglepődve hallottam, hogy a magyar piaci szereplők sem hajlandóak már forintot használni egy ideje. Ezért drágulnak ugyanúgy az itthon termelt dolgok, pl. konkrétan gabonáról hallottam ezt. A fizetés vásárlás szigorúan euróban majd átváltódva csapódik a bődületes ára a boltokban a magyarokon. Köszönjük Fidesz."
szegény elmeroggyant ballibek
ez mind a német jelzőlámpakoalíció bűne, amit ide is akartatok
9/12 anonim válasza:
"Hogy gyengülhetne ha már nem is létezne?"
Miért ne létezne? Attól, hogy hipotetikusan mindenki euróba váltaná a pénzét, nem szűnne meg létezni a forint. Csak épp túltelítődne forinttal a piac, ami miatt a valuta teljesen elértéktelenedne.
10/12 anonim válasza:
Az konkrétan az euró bevezetése lenne ha így érted, nos nem véletlenül kerülünk egyre messzebb a követelményektől, így ha hirtelen euró lenne forint helyett össze omlana a gazdaság mert forint alapú gazdaságot nem lehet egyik pillanatról a másikra euró alapúvá tenni nem véletlen, hogy szépen lassan bizonyos feltételek mellett szoktak kivezetni pénzt majd bevezetni másikat helyette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!