Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon erre mit reagálna a Fidesz?

Vajon erre mit reagálna a Fidesz?

Figyelt kérdés

Varga Mihály kijelentette hogy egyetlen megoldás van, megállapodni az Uniós pénzekről, B terv mint például hitel, nincs.

Viszont ha az Unió azt mondaná hogy a Fidesznek ezentúl semmit vagy lemomdanak vagy nincs pénz, arra mit reagálna a Fidesz? Lemondamának vagy felőlük ott rohadhat az ország ahol van de akkor is kormányon maradnak?

2022. okt. 12. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Megint ez az ostoba szöveg."

Ezek tények, de láthatóan a tények téged nem zavarnak. :)

"Pontosan amiatt kellett egy újabb eljárást kitalálniuk"

Nem újat találtak ki, hanem az előző eszkalálódott. Ez pedig hatalmas különbség.

"konkrét ügyeket kellett volna elővenniük"

Elő is vettek, több anyag is készült, ahol konkrét ügyeket mutattak be.

Ezek tények.

"konkrét ügyeket kellett volna elővenniük"

Lassan könnyebb felsorolni a szerződéseket, amiknek megfelelünk, mint amiknek nem.

Azért mert ide hazudsz valamit, még nem lesz igazad. Több anyag is készült az országról, ahol KONKRÉT ügyeket soroltak fel, amit a fidesz meg is támadott, csak mindig elvesztett, mert kiderült, hogy a valóságon alapszanak azok az anyagok.

Ez annyit jelent, hogy ugyanúgy, figyelmeztetés után sem voltunk képesek eleget tenni a szerződésekben foglaltaknak, ezért indult el a 7-es cikkely szerint eljárás is.

2022. okt. 12. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

#11 Nincsenek semmilyen tények. Leírtad hogy így van és ennyi. Nincsen így.

"Nem újat találtak ki, hanem az előző eszkalálódott. "

Legalább minimálisan nézz már utána. A kötelezettség szegési eljárásokkal nem értek el sikert. Utána bepróbálkoztak a 6-os cikkely szerinti eljárással, az se jött be. Teljesen újat hoztak be ezért a jogállamisági eljárást.

"Elő is vettek, több anyag is készült, ahol konkrét ügyeket mutattak be.

Ezek tények."

Megint hazudsz. nem vettek elő tényeket. Hazugságokat, tévedéseket és ostobaságokat hordtak össze amiket rendre cáfoltak, javítottak. Ez a tény.

Még Donáth Anna is kénytelen volt élőben a kamerák előtt elismerni, hogy külön-külön minden egyes törvényt, szabályt betart az ország. Ekkor dobta be amit idéztem is, hogy "na de az összkép olyan, hogy itt nincs jogállam".

"Lassan könnyebb felsorolni a szerződéseket, amiknek megfelelünk, mint amiknek nem."

Nosza! Akkor várom minek is nem felelünk meg ami a szerződésekben van. Nem kell mindet, de nyilván tudsz jó párat ha már szerinted semmiben nem felelünk meg és mindent megszegünk.

Ne terelj, ne beszélj mellé, csak konkrétan mutasd meg melyik szerződés melyik pontját és mivel sérti meg Magyarország!

2022. okt. 12. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Internésönel Mány Fúndhoz lehet fordulni bizalommal.:))
2022. okt. 12. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
Semmi, lopnák tovább a pénzt az emberek meg éhenhalnának.
2022. okt. 12. 15:35
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

#13 Értem.

Én is sejtettem hogy amikor tényeket, konkrétumokat kellene mutatni te sem vagy képes.

Ahogy az eu illetékesei s teszik, megy a szövegelés konkrétumok, a valóság nélkül a levegőbe.

2022. okt. 12. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

"Nincsenek semmilyen tények. Leírtad hogy így van és ennyi. Nincsen így"

LOL, amikor a hülyegyerek okoskodni próbál.

Te is annyit tettél, hogy leírtad és ennyit. :DDD

A logikád szerint, akkor mindketten hazudunk.

Egyébként nekem nem kell semmit extrát felmutatni. Meg lehet nézni, hogy nem állt le semmilyen eljárás, ahogy el lehet olvasni, hogy mit találtak Magyarországgal szemben.

Érdekes, hogy ezekbe nem mész bele, csak terelsz, mint valami 5 éves.

"Legalább minimálisan nézz már utána. A kötelezettség szegési eljárásokkal nem értek el sikert. Utána bepróbálkoztak"

Neked kellene utánanézni.

Igen, amikor egy eljárás végén Mo. nem csinál semmit annak ellenére, hogy az eljárás során egyértelműen megállapították ,hogy szerződést szegett, akkor mentek a következő eljárással tovább, és te is ezt írtad most le.

Ez nem új eljárás, mivel a régi elhalt, hanem ugyanazon problémák folytatása.

(Csak a tények kedvéért, a valóságban is pont ugyanígy van. Ha belehajtasz valakibe a kocsiddal, akkor először egymást közt próbáljátok megoldani, ha nem megy, akkor jönnek a rendőrök stb-stb és így eszkalálódik az ügyed, de attól még ugyanaz az ügy.)

"Megint hazudsz. nem vettek elő tényeket. Hazugságokat, tévedéseket és ostobaságokat hordtak össze amiket rendre cáfoltak, javítottak."

Látod, mondtam, hogy hazudsz, és még be is ismerted. :D

Korábban az volt az állításod, hogy amikor konkrét eseteket kellett volna mondani, akkor nem mondtak semmit. Ezt állítottad.

Most hirtelen, amikor kiderült, hogy nem vagyok retardált, mint te és tudom, hogy mi történt, akkor hirtelen már mondtak dolgokat, csak hazudtak.

Elég gerinctelen dolog, amit csinálsz. Látszik, hogy hazaáruló vagy.

"Még Donáth Anna is kénytelen volt élőben a kamerák előtt elismerni, hogy külön-külön minden egyes törvényt, szabályt betart az ország"

Áh, értem. Akkor ha hozok egy embert, aki meg azt mondja, hogy itt a legnagyobb diktatúra van, akkor az lesz az igaz? :DDD

Pont azzal érveltek, többek között Donáth Anna ellen is, hogy orrba-szájba hazudozik az ellenzék, akkor, a logikád szerint, Donáth Anna most is hazudott, vagyis a fidsez minden szerződést megszegett a logikád szerint.

"Akkor várom minek is nem felelünk meg ami a szerződésekben van."

Bocs, de a vitában az bizonyít, aki először állít.

Te állítottad, hogy azok a pénzek járnak, vagyis neked bizonyítanod kell, hogy semmilyen szerződést nem szegtünk meg.

Ha ezt emgtetted, akkor jövök én.

Mellesleg a vita középiskolás anyag, az hogy te ezt nem tudod, sok mindent elárul rólad.

"Ne terelj, ne beszélj mellé"

Mondja ezt az, aki mellébeszéléssel indított.

2022. okt. 12. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te hogy képzeled, hogy az Unió lemondásra szólít fel egy kormányt??? Sőt, amit írtál, az konkrétan zsarolás lenne. Büntetendő cselekmény.

Ha szerinted ezt jelenti a demokrácia, akkor kösz, én abból nem kérek.

2022. okt. 30. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!