A fideszesek hogyan reagálnának, ha kiderülne a gyerekükről, hogy meleg?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 11:33
1/19 anonim válasza:
Meg kell kérdezni Orbánt, hogy reagált mikor Gazsi színt vallott otthon.
3/19 anonim válasza:
Majd mindjárt írják, hogy egyébként nem is tudják kik itt a melegellenesek, homofóbok, ők simán elfogadnák stb
4/19 anonim válasza:
Attól függ mennyire selejt az adott fideszes.
5/19 anonim válasza:
Golyó általi kötél.
Most viccet félretéve gondolom mindenki másképp de ha a Fidesz álláspontja érdekel a témában akkor szerintem nekik semmi bajuk nincs a melegekkel amíg ezt nem próbálják a társadalom felé propagálni mintha ez lenne a normális.
Lehet az ellenzékiek, melegek ezt másképp élik meg, de ahogy egy normális heteroszexuális nem tolja a szexualitását a képedbe úgy lehet egy melegnek se kéne ezt tennie, mert van 1000 másik dolog az életben ami fontosabb és nem csak annyi hogy este kinek rakod be.
6/19 anonim válasza:
A telex444hvg24.hu megírta, hogy rosszul, hisz sötétben tartott, maradi, gombák vagyunk spórákkal és trágyával esszük a krumplit a mélyszegény nyomorban Kishalomszárfelsőpusztán. Minek ennél mélyebb értelmezés ennek? Úgy, mint, MZP, mert kicsit ő is falusi, tehát dühösen és agresszívan.
7/19 anonim válasza:
5# Meséld már el mikor volt utoljára, hogy egy meleg a szexuális életét a képedbe tolta? Valami fogaskerék hiányzik...
8/19 anonim válasza:
Fordítok mi a fideszes amőbák szerint a képedbe tolás: lélegzik az adott meleg...
9/19 anonim válasza:
8# A legeslegtöbb meleg titkolja, hogy meleg, mert pont az ilyen amőba félék miatt nem lehet felvállalni valakinek, hogy meleg. Csak azt, nem értem, hogy akkor ki nyomja a képükbe a melegséget? Ja, hogy az a Fidesz...
10/19 anonim válasza:
Fideszre szavaztam és biszexuális vagyok. Soha nem voltam és nem is megyek a Pride-ra, nem voltam és nem is megyek melegbárokba. Utálom a magamutogató, idiótán viselkedő, öltözködő alakokat, az LMBTQ-mozgalmat. Teljesen normálisan viselkedem és öltözködöm, soha nem mondanád meg rólam, hogy nem csak a nők érdekelnek. A szexualitásom a magánügyem, amihez senkinek semmi köze, és nem akarok vele kérkedni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!