A fideszesek hogyan reagálnának, ha kiderülne a gyerekükről, hogy meleg?
#10 1. Az öltözködésnek mi köze van a szexualitáshoz? Hogy öltözködnek a melegek? Heterók nem öltözködnek úgy?
2. Miért lenne baj melegbárba menni? Az is csak egy szórakozóhely, ahol nem kell amiatt aggódni, hogy leszólíthatod-e a másikat vagy sem.
3. Milyen idiótán öltözködő alakokra gondolsz és hogy jönnek ők ide?
4. Miért számít az, hogy te hogyan öltözködsz? Másnak miért kéne úgy öltözködnie mint neked?
.5. Mi a nornális viselkedés részedről, és a nem normális a többi meleg részéről?
6. Miért lenne baj, ha meg lehetne mondani rólad, hogy nem csak a nőket szereted? Miért probléma az, ha ezt tudják az emberek? Ha mo djuk pasid lenne akkor azt titkolnád? Miért?
7. Mit értesz kérkedés alatt?
#11: Sok meleg idiótán öltözködik, ez engem épp úgy zavar, mint a heterokat vagy a normális melegeket.
Attól, hogy biszexuális vagyok, nem vagyok a híve a szexeljünk fűvel-fával elvnek, mert az felelőtlenség, és a szexet ennél többre tartom.
Mondjuk egy csomó meleg irritálóan tud viselkedni, lásd pl. azt a Homonnayt, vagy Conchita Wurst, Sam Smith énekeseket. A transzneműekről nem is beszélve. Én ezekkel az emberekkel nem vállalok közösséget, mert nekem fontosabb, hogy emberileg, szellemileg milyen valaki, mint hogy szexuálisan kiket preferál.
Én nem öltözködök úgy, hogy eláruljam magamról, hogy más vagyok mint a többiek. Mert eleve nem szeretem a divatokat. Attól, hogy valaki meleg vagy biszexuális, még nem kell direkt máshogy öltözködnie vagy viselkednie, mint a heterok. Pláne, ha azt akarja, hogy elfogadják.
Kérkedés alatt azt értem, amit látsz a Pride-on pl. Vagy amit a Lakatos Márk-típusú figurák művelnek. Ez engem épp úgy taszít, mint a heterokat.
Ne haragudj már, kik azok a tipikus LMBTQ emberek?
Segítek, olyanok nem léteznek, csak a fantáziádban, a korlátolt agyadban.
Emberek vagyunk, nincs közöttünk két egyforma.
Inteligencia szinttől függ.
Akik a Fideszt a kisebb rosszként látják, és nem értenek egyet vele mindenben, azoknál nem lesz probléma. Azok akik viszont isszák a Fidesz propagandát, önmaguktól véleményt nem képesek formálni a világról, azokból bármit kinézek. Az utóbbi 1-másfél hónap eseményei bebizonyították már, hogy az ország Fideszes oldalán az empátia, elfogadás szavak ismeretlenek, ellenben a gyűlölettel, kárörömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!