Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha mégis nyerne az ellenzék,...

Ha mégis nyerne az ellenzék, hogyan reagálnátok és szerintetek hogyan reagálna rá a Fidesz?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Orbán felborulna a székével együtt
2022. ápr. 1. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha olyan hülyék, hogy bevállalják a Fidesz mocskát, akkor nyerjenek felőlem, majd megbánják.
2022. ápr. 1. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

En nagyon imadkozom hogy ez a hazug banda eltunjon, de sajnos maradni fog. Maradni fog egy nyugatellenes kormanyunk es EUban egyedul maradunk.

Marad nekunk az agresszor Putyin a fidesz szavazok kb fele ugyis imadja. Sajnos.

4/6 anonim ***** válasza:
90%
A fidesz ha veszít, szerintem nem fogja elismerni, és erőszakkal átveszi a hatalmat.
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

Akkor az eddigi csalások miatt megismételt választás jönne.

"A szolgáltatók és a hatóságok közös vizsgálatából kiderült, hogy a rendszerváltás óta a legnagyobb és a legtöbb embert érintő választási csalást követte el a DatAdat-csoport osztrák leánycégének megrendelésével Márki-Zay Péter kampánycsapata "

[link]

2022. ápr. 1. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el szavazatszámlálónak.. Én voltam,s most is leszek. Ja és BALOLDALI vagyok mielőtt engem is lefideszeznél,ami nekem sértő..Szóval az urnát az első szavazó előtt zárjuk le.. A nap végén kiborítjuk a szavazatokat,és párosával megszámoljuk..Utána mindenki ellenőrzi a másikát. Ha valahol hibát találunk jelezzük. HA ez megvan akkor MINDENKI,ismétlem mindenki aláírja a jegyzőkönyvet,és az eredmény mehet fel a www.valasztas.hu oldalra,meg minden küldött kap egy másolatot. HA bármi eltérés lenne 4-5-6 másolat van ami bizonyítja..S azonnal újraszámlálást lehet kérni.. Szerinted ezek alapján hol fognak csalni?:)MAgyarországon 32 éve nem lehet csalni a szavazatszámlálásnál. Nyílván buszoztatás mindenhol van,meg szavazatvásárlás. De a szavazatszámláló biztosok ingyen munkát csinálnak,nem tudnak csalni,ha tudnának akkor majd pont az egy Fideszes fog csalni 4-5 ellenzékivel szemben..S mindenki tudja 5-8 év börtön jár érte.. Annyit senkinek nem ér..Szóval menj el szavazatszámlálónak mielőtt ilyen baromságot írsz.
2022. ápr. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!