Vajon mi lehet a célja a fidesznek ismét ezzel a népszámlálásnak álcázott vagyonfelméréssel?
Figyelt kérdés
Új adókat akarnak kivetni ez alapján, vagy csak valami kamu szövegüket akarják alátámasztani ezzel a statisztikával, hogy márpedig kijött az eredmény, hogy a magyarok jól élnek!?2022. okt. 9. 10:53
1/19 anonim válasza:
Nem kell mindenhol konteót keresni.
1869 óta kb 10 évente van népszámlálás.
Semmi extra nincs a mostaniban.
2/19 anonim válasza:
Mondjuk, ami az elmúlt többi népszámlálással az elmúlt 160 évben? Hogy egy pontos képet kapjanak a társadalom helyzetéröl.
3/19 anonim válasza:
Egyetlen kérdés nem kérdezte meg, mennyi termőföldem, mennyi bankbetétem, mennyi befektetésem, hány autóm és hány cégem van. Te nagyon buta vagy.
4/19 anonim válasza:
Hányan Sorosisták, mennyi a Fideszes, kinek a lakása használható fel mondjuk állami érdekekre (pl.: álszavazók betelepítése): ilyenekre gondoljunk?
5/19 nemaRendőrség válasza:
@4 de a wc-k számából ez egyenesen arányos!!!!!
Milyen jogon merték megkérdezni hogy hány budim va?!?!444
Kb ilyen szinten vannak ezek az emberek.
Csak kötözködni akarnak
6/19 anonim válasza:
Már Jézus idejében is volt népszámlálás, benne van a Bibliában is. Több ezer éves múltja van a népszámlálásnak. Mitől félsz?
7/19 anonim válasza:
A háborús beszolgáltatáshoz mérik fel az anyagi javakat.
8/19 anonim válasza:
Jézus idejében még nem volt fidesz.
9/19 anonim válasza:
Nekem nem volt olyan kérdés, ami az anyagi javaimra irányult.
10/19 anonim válasza:
"Egyetlen kérdés nem kérdezte meg, mennyi termőföldem, mennyi bankbetétem, mennyi befektetésem, hány autóm és hány cégem van. Te nagyon buta vagy."
a kérdezőnek az anyukája töltötte ki a kérdőívet, azért nem tudja, hogy miket kérdeztek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!