🆘Az mennyire van rendben mikor a 🍊fidesz média lepatkányozza 🐀 és férgezi a gyermekeinket és tanáraikat majd elküldi őket a k*** anyjukba?
"Lehet rajtunk háborogni, de ma Magyarországon csak egyedül mi merjük ezeket a kis férgeket patkányozni, akik éppen ismét hidat foglalnak. Mi merjük elküldeni őket a kurv4 anyjukba."
Ez lenne a gyerekvédelem? Ovisok eddig sem operáltathatták át magukat, szerencsére maradt hatályban a törvény, egyedül Orbán engedélyezte volna a népszavazáson. Senki nem akarta, hogy ezt engedélyezzék ő mégis megadta a lehetőségét egy kampány népszavazással.. Mi lett volna, ha arra szavaznak az emberek, hogy tegyék lehetővő az ovisok átoperálását? Mocskos ez a kormány, nagyon mocskos és aljas..
Jobb szó nincs ezekre a lényekre.
Durvább kifejezést is megérdemelnének, de azt még a Vadhajtások sem vállaja be.
@25
Szerintem ez szatíra akar lenni az mtv székházas gyúrcsányi viselkedésre.
Gusztustalan szatíra, de szatíra
Dehogyis, ez csak az átlag fideszes szint.
A patkányozás férgezés is csak vicc?
Te sem vagy 100as kérdező es sok válaszoló itt aki elhiszi azt hogy ezt egy fideszes irta.
Ellenzéki vagyok de legyunk mar realisak. Azert mindent nem kell bevenni, ti kb olyanok vagytok mint egy szemétláda ami mindent szemetet bevesz es elhisz mindent.
Ennyire eszeveszett naivan elhívő se lehetsz.
Ez alapbol szemet dolog amikor beallitunk ugy vkit hogy ö mondta es hírül adjuk.
Szoval ilyet sohasem mondana a fidesz( es nem , nem vagyok fideszes, csak realisan nezem, nem logikus )
A másik:
Hogy szavazást indított az atoperalassal kapcsolatban, es a gyermekek tanitasaval kapcsolatban.
Hat eleg DEZINFORMALT kell hogy légy ahoz hogy ne tudjal egy annyit hogy ezt a Brüsszel, az Unió, eroltette rá az orszagra, máskülönben mindenféle rosszat mondtak volna az orszagrol hogy mi miert nem engedjuk meg stb.
Szoval jo lenne tudni a mierteket , nem mindent benyelni amit pont az a híradó mond amit hallgatsz , vagy az a media amit nezel .
Kis ész barátaim. Máskülönben birkák lesztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!