Kinek sikerült ma beküldeni a népszámlálós kérdőívet?
Egész nap próbáltam, de mindig azt mondja az a szar, hogy próbálam meg egy perc múlva, és persze akkor se megy. Azt nem értem, hogy ha már ilyen fos, akkor miért csak kézzel lehet ismételgetni a beküldést három-négy kattintással, miért nincs automatikus ismétlés, ill. fájlba mentési lehetőség, hogy ugyan már ki lehessen kapcsolni a gépet, ha már olyan drága az áram.
Emlékszem, korábban még a legutolsó csavarért is Karácsony volt a felelős, akkor most Orbánnak már csak ezért is nagyon sürgősen le kellene mondani, ill. a fideszeseknek skandálniuk kell, hiszen következetes keresztények nulla kettősmércével, hogy orbán alkalmatlan.
Ja, ezt a regisztrációs trükköt ismerem.
Egy gond van csak vele: meg kell adni az emailcímet... Tuuudom, semmire nem használják, csak erre kell... Ahogy az oltásos regisztrációnál is csak az oltással kapcsolatos tájékoztatást ígértek, aztán mégis ömlött a Fidesz-propaganda. Ezúttal se lesz másként szerintem, legalábbis az én bizalmamat eljátszották - nagyon nem alaptalanul, és ez is egyfajta lopás, csalás.
Oké, legyen egy regisztrációs akármi ebben az esetben - bár ha regisztrálni lehet, akkor beküldeni miért nem, ezt nem értem. Ill. esetleg egy fájlba menteni, és ügyfélkapun keresztül beküldeni (legalább annak, akinek van).
Vagy ha menteni lehet regisztráció után, akkor egyszerűen beküldeni miért nem?
Meg ezzel a szerencsejátékos baromsággal is csak az emailcímre és telefonszámra pályáznak, amit szintén tuti, hogy Fidesz-propagandára használnak.
Tehát nagyon álszentek, és nagyon alkalmatlanok... Vagy direkt "bénáznak".
5-ös van egy külön e-mail címem amit csak szemetesnek használok és ilyen esetekben adom meg. Ugyan így van egy külön telefonszámom amivel szintén ezt csinálom. A privát dolgaim nem adom ki senkinek, mert már régen köztudott vissza elnek vele.. eladják cégeknek, vagy statisztika válik az adataidból, vagy reklám forrás leszel.
A kérdőívet pedig még nem tölotöttem ki.. lehet nem is fogom :D tudom megy a riogatás, majd jönnek.. de nem tudják hova jöjenek.. mert nem ott lakok ahol be vagyok jeletve :D Nem is fogják tudni.. elnem mondom... mert ha sorozás lesz tudják, hol kell keresni :D Nem vagyok hülye :D
31/F
Ráadásul nem is kell valódi email címet megadni; ott van, hogy csak arra szolgál, hogyha valaki elfelejti a megadott jelszavát, akkor kérhet az email címre segítséget.
Ha nem felejted el a jelszót, akkor semmi szükség nincs valódi email címedre.
én már negyedik napja próbálkozom éjjel, nappal, reggel, este, akármikor. Ez nem leterheltség kérdése, ill. ha az lenne, akkor illett volna már ennyi idő alatt kijavítani a problémát.
Lehet, hogy meg lehet adni kamu emailcímet, de engem nem hazugságra neveltek, hanem őszinteségre.
Óvadóc, aki szeret privátban válaszolgatni és védeni a Fideszt, és szememre hányja, hogy modortalan vagyok, és nem vagyok megértő, neked megjegyzem, hogy nem vagyok modortalan, csak tükröt tartok, és nem tetszik a tükör.
Vajon mit is kommunikálnak a Fideszesek? Karácsony alkalmatlan, minden rossz, akármit csinál! (Még akkor is, ha semmi köze hozzá, sőt a valódi felelősök épp a kormány volt.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!