Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek sikerült ma beküldeni a...

Kinek sikerült ma beküldeni a népszámlálós kérdőívet?

Figyelt kérdés

Egész nap próbáltam, de mindig azt mondja az a szar, hogy próbálam meg egy perc múlva, és persze akkor se megy. Azt nem értem, hogy ha már ilyen fos, akkor miért csak kézzel lehet ismételgetni a beküldést három-négy kattintással, miért nincs automatikus ismétlés, ill. fájlba mentési lehetőség, hogy ugyan már ki lehessen kapcsolni a gépet, ha már olyan drága az áram.

Emlékszem, korábban még a legutolsó csavarért is Karácsony volt a felelős, akkor most Orbánnak már csak ezért is nagyon sürgősen le kellene mondani, ill. a fideszeseknek skandálniuk kell, hiszen következetes keresztények nulla kettősmércével, hogy orbán alkalmatlan.

2022. okt. 7. 23:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Hát, én már többször megpróbáltam, és mindig odáig jutok, hogy a Tovább gombra kattintva nem nyílik meg a beküldés oldal, hanem nem történik semmi. Megjegyzem, nem vagyok informatikai analfabéta, programozóként dolgozom, és helyből felvennék a rendszerre egy tucat hibajegyet, ha közöm lenne hozzá. Ugyanolyan szutyok szemét szar, mint minden amit informatika címén ez a kormány kitol magából (vakcinaregisztráció, regisztráció-ellenőrző, EESZT, nemzeti konzultációs oldal, stb, stb...) Talán nem a család leghülyébb rokonával vagy Mészáros cégével kéne ezeket csináltatni, hanem valakivel, aki ért is hozzá. De hát az túlságosan karakteridegen lenne.
2022. okt. 9. 10:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi pénteken küldtük be. Én ugyan laikus vagyok, és laikusként tartalmilag és formailag is megvan a véleményem (Khmm...), de technikai gond nem volt semmi. Még csak le se fagyott, nem is volt lassú, semmi hibaüzenet. Lehet, hogy szerencsések voltunk.
2022. okt. 9. 14:12
 13/22 A kérdező kommentje:

#12 Rohadt nagy szerencsétek volt.

De fejlesztették az oldalt: már elmenteni se lehet, ha menteni akarom, akkor kétszer dobja fel az üzenetpanelt, hogy bocsi, de próbáljam meg egy perc múlva, és ne kapcsoljam ki a böngészőt.

Tanulság: Orbán alkalmatlan. :)

(Tudjátok - Fidesz-logika)

2022. okt. 9. 18:58
 14/22 A kérdező kommentje:

Nekem még mindig nem sikerült beküldeni.

Ez a Fidesz, gratula!

2022. okt. 10. 19:40
 15/22 A kérdező kommentje:

Óvadóc, és még egy kérdés, amikor fideszesek kritizálták Karácsonyt, és az ellenzéki vezetőket, akkor is írkáltál nekik privátban, hogy modortalanok, rosszhiszeműek, és magyaráztad, hogy miért nem működik valami, ill. hogy azért nem is ők a felelősek, vagy csak a Fidesz becsületét véded?

Mert ha igen, akkor álszent vagy, és ahogy mondtam, nem tetszik neked (sem) az eléd tartott tükör.

2022. okt. 10. 20:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Tegnap küldtem be. Ugyan egyszer kiakadt, de újrakezdve megmaradtak a korábban beírt adatok.

Kb. 20 perc alatt lettem kész vele.

2022. okt. 11. 09:23
 17/22 A kérdező kommentje:

"Mert ha igen, akkor álszent vagy, és ahogy mondtam, nem tetszik neked (sem) az eléd tartott tükör."

Akartam írni, hogyha az ellenzéki vezetést nem védted hasonló esetben, akkor vagy álszent, és főleg hazug, ha még a támadók, ekézők nyájába is beálltál, és a modorról meg természetesen ne is beszéljünk.

De megértem a hallgatást, az is beszédes. :)

2022. okt. 11. 10:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Baszki, tíz perc volt az egész, gond nélkül ment minden.
2022. okt. 11. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Én vasárnap negyed óra alatt simán kitöltöttem és beküldtem.
2022. okt. 11. 21:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát nekem még mindig nem megy. :D Lassan kezdem leszarni, legfeljebb jön a népszámláló, és lemásolja a gépemről az adatokat. Mondjuk, ő örülne neki, mert az gyors menet lesz a számára, és azt hiszem, jutalékban fizetnek a kulimunkáért.
2022. okt. 11. 23:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!