Kinek sikerült ma beküldeni a népszámlálós kérdőívet?
Egész nap próbáltam, de mindig azt mondja az a szar, hogy próbálam meg egy perc múlva, és persze akkor se megy. Azt nem értem, hogy ha már ilyen fos, akkor miért csak kézzel lehet ismételgetni a beküldést három-négy kattintással, miért nincs automatikus ismétlés, ill. fájlba mentési lehetőség, hogy ugyan már ki lehessen kapcsolni a gépet, ha már olyan drága az áram.
Emlékszem, korábban még a legutolsó csavarért is Karácsony volt a felelős, akkor most Orbánnak már csak ezért is nagyon sürgősen le kellene mondani, ill. a fideszeseknek skandálniuk kell, hiszen következetes keresztények nulla kettősmércével, hogy orbán alkalmatlan.
#12 Rohadt nagy szerencsétek volt.
De fejlesztették az oldalt: már elmenteni se lehet, ha menteni akarom, akkor kétszer dobja fel az üzenetpanelt, hogy bocsi, de próbáljam meg egy perc múlva, és ne kapcsoljam ki a böngészőt.
Tanulság: Orbán alkalmatlan. :)
(Tudjátok - Fidesz-logika)
Nekem még mindig nem sikerült beküldeni.
Ez a Fidesz, gratula!
Óvadóc, és még egy kérdés, amikor fideszesek kritizálták Karácsonyt, és az ellenzéki vezetőket, akkor is írkáltál nekik privátban, hogy modortalanok, rosszhiszeműek, és magyaráztad, hogy miért nem működik valami, ill. hogy azért nem is ők a felelősek, vagy csak a Fidesz becsületét véded?
Mert ha igen, akkor álszent vagy, és ahogy mondtam, nem tetszik neked (sem) az eléd tartott tükör.
Tegnap küldtem be. Ugyan egyszer kiakadt, de újrakezdve megmaradtak a korábban beírt adatok.
Kb. 20 perc alatt lettem kész vele.
"Mert ha igen, akkor álszent vagy, és ahogy mondtam, nem tetszik neked (sem) az eléd tartott tükör."
Akartam írni, hogyha az ellenzéki vezetést nem védted hasonló esetben, akkor vagy álszent, és főleg hazug, ha még a támadók, ekézők nyájába is beálltál, és a modorról meg természetesen ne is beszéljünk.
De megértem a hallgatást, az is beszédes. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!