A népszámlálás megszakítással történő online kitöltéséhez hol lehet regisztrálni?
A honalap tájékoztatója szerint „Van lehetőség a kérdőív mentésére a kitöltés közben. Ehhez regisztrációra van szükség, a regisztrált e-mail címmel és a regisztráció során megadott jelszóval tudja folytatni a kérdőív kitöltését.” De, regisztrációs lehetőséget nem találok, és a regisztr* keresésre a honalap semmit sem talál.
Ezeket megírtam a honlapon adott email címre, a fenti kérdéssel zárva.
Erre válaszul megírták az itt idézett részt, amit én is megírtam nekik.
Azért itt próbálkozom, hátha van tapasztalat a megszakításhoz szükséges regisztrációval kapcsolatban.
↑ 3/ │Pedig már az elején kiírja.│ 2022. okt 7. 19:52
Igen, de amíg nem tudtam meg mástól, addig nem fogtunk hozzá. Késő lett volna kitöltés közben megtudni, hogy például valahol a KSH oldalán végzett előzetes regisztrációt lehet használni.
Mivel sehol sincs ismertetve, természetesnek tartottam, hogy a népszámlálás oldalon feltüntetett elérhetőségen érdeklődjek; csak hát jól sikerült „választ” kaptam.
Maradt az, hogy olyan helyen érdeklődöm, ahol van esély, hogy tapasztalat alapján megtudom. Ez a második kísérlet gyors sikerrel járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!