Shan-Yu kérdése:
Miért bukott hatalmasat az "Elk*rtuk" című film?
Figyelt kérdés
Én nem láttam. Se az "Elment az öszöd" filmet.
Mit rontottak el?
2022. okt. 7. 12:58
21/28 anonim válasza:
Ingyen osztogatták a jegyet a fidesznyikeknek, mint a krumplit. Nekik ennyi is elég. Ha csak a fehér vászont kellett volna nézni, akkor is beülnek, mer ingyé van!
23/28 A kérdező kommentje:
Mit rontott el?
2022. okt. 7. 16:14
24/28 anonim válasza:
Ja akkora siker eltt, hogy a kutya nem ment el rá kb.
25/28 anonim válasza:
Én a Westendben láttam a filmet. Telt ház volt.
Idb-n a libsik pontozták le.
Szerintem nagyon jó zenei világa volt
26/28 anonim válasza:
25: azok fizetőnézők voltak mind, vagy a fidesztől kaptak ingyenjegyet, ahogy írták, hogy vitték buszokkal megnézetni ingyen a filmet?
Egy valódi sikerre saját pénzt adnak az emberek, maguktól is elmennek tömegesen, ingyenjeggyel odahurcolni őket messze nem ugyanaz, mert ingyen olyanok is elmennek, akik amúgy pénzt nem adnának érte.
27/28 anonim válasza:
Soroos Soros Soros Horos Horor Hodor
Hodor HODOR!
28/28 anonim válasza:
27.-es Én gyalog mentem és ki kellett fizetni a jegyet. Szerintem más is megvette magának. És igen. Jó film volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!