Shan-Yu kérdése:
Miért bukott hatalmasat az "Elk*rtuk" című film?
Figyelt kérdés
Én nem láttam. Se az "Elment az öszöd" filmet.
Mit rontottak el?
2022. okt. 7. 12:58
2/28 anonim válasza:
Mert csak az egyik tábor elvakult követői váltottak rá jegyet. A normál szavazóikat sem érdekelte annyira hogy jobban lekösse őket - ha már moziba mennek - mint egy aktuális "jófilm".
3/28 anonim válasza:
Nem bukott meg.
Többen látták, mint más játékfilmeket.
Annak ellenére, hogy a mozihálózatok egy része szabotálta, más része direkt iskolaidőbe tette. Mégis megoldották és megnézték. Aztán adta a tv magas nézettségi indexszel.
Poltikai okokból mindent megmozgattak, a színészeket megfenyegették, hajszát indítottak ellenük.
Pofára estek, mert ezzel is hatalmas reklámot kapott a történelmileg tűpontosan hiteles film.
Kitörölhetetlen kultfilm! Bizony!
4/28 anonim válasza:
Én láttam, művész szempontból nem rossz film, de a mondanivalója nem teljesen igaz. Igen volt rendőrterror, viszont a hatalom most is ugyanúgy elnyomja a kisembereket és a sajtót mint ahogy a filmben ábrázolták. Továbbá a filmben állítottakkal ellentétben manapság inkább a Fidesz a "piac-orientált" párt.
5/28 anonim válasza:
7/28 anonim válasza:
Mert egy érdektelen erőltetett propaganda film.
8/28 anonim válasza:
Óriási siker lett. Nézz csak utána.
9/28 anonim válasza:
A fidernyákok gondolom már előre örülnek, hogy pár év múlva róluk is fog készülni egy ilyen film.
10/28 anonim válasza:
Ingyen vitték a nyugdíjasokat meg a diákokat a mozikba és azzal érvelnek, hogy nézett volt a film. 😃🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!