Shan-Yu kérdése:
Miért bukott hatalmasat az "Elk*rtuk" című film?
Figyelt kérdés
Én nem láttam. Se az "Elment az öszöd" filmet.
Mit rontottak el?
2022. okt. 7. 12:58
11/28 anonim válasza:
Hát te honnan veszed, hogy megbukott??
Szerintem pont NEM!
12/28 anonim válasza:
Fúha, egyeseknél elég alacsony a léc, ha filmekről van szó...:D
13/28 anonim válasza:
Én felvettem amikor ment a tévében, de azóta se néztem meg, valahogy nem visz rá a lélek. Amúgy nem bukott meg, más magyar filmeket lehet, hogy több teremben és időpontban adnak, de a kutya sem ül be rá. Ezt adták néhány helyen és kevés időpontban, de közel teltházzal. Összességében így a kevesebb vetítést többen látták, mint más filmeknél a több vetítést.
14/28 anonim válasza:
Persze, a tévé elé is erőszakkal ültették le az embereket. 🤡
15/28 anonim válasza:
Már önmagában az, hogy a TV-be került a kiadása után nem sokkal, már ez bizonyító erejű arra nézve, hgoy állami propaganda. Mutassatok már még egy filmet, ami a szabad piacnak készült és a a mozikba kerülése után pár hónapal már a TV-ben adják!:D Szerintem még le se vették a moziműsorról amikor már ment a TV-ben..
16/28 anonim válasza:
Ingyenjegyeket osztogattak a fidesztábornak, szóval a nézőszámot hagyjuk. Ingyen az is megnézte közülük, aki pénzt nem adott volna rá.
17/28 anonim válasza:
Már megint egy hazugság kérdésbe csomagolva.
18/28 anonim válasza:
17: aki elítél egy ilyen propagandafilmet, az nem automatikusan Fletó-hivő, de neked lehet, hogy magas az ilyesmi
19/28 A kérdező kommentje:
2022. okt. 7. 14:20
20/28 anonim válasza:
Bírom, hogy mindenki libbant Gyurcsányista aki szerint nem egy isteni ihletésű mestermű az a film XD
Az is sokat elmond a film státuszáról, hogy egyesek ennyire védelmezik. Ha az valóban egy film lenne, nem pedig eg ypropaganda, akkor nem lenne ennyire nagy hatással a politikai érzületre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!