Gyurcsány Ferenc jól beszólt Orbánnak azzal, hogy törpének nevezte?
A) - igen, mert orbánnak fáj, hogy kis növésű.
B) - igen, mert taktikus beszéddel sikerült félényeskedni Orbánnal szembe
C) - gyerekes
D) - Már odafigyelni sem érdemes
Olyan opció miért hogy leszarom mivel nem segít rajtunk az hogy beszól:)
Egyébként tényleg egy törpe és utálom is.És?Előrébb vagyok vele?:)
ácsi, azt mondta, hogy történelmi törte
a történelmi óriás ellentéte, mellesleg fizikai megjelenése is törpe
.
Szerintem találó
Valaki csak 170 centinek születik és közben sikeres , valaki meg 190 centinek és közben legbelül a 170 centis "törpét" irigyli amire vitte.
Amikor valaki egy másik ember magasságába áll vele az a legostobább dolog, mivel így születik valaki és ez nem változtatható.
Nem csak Orbánra gondolva, de szerintem elég sok ember elcserélné azt a + 10 vagy 20 centit másik ember sikerére aki csak 170 centi.
Már megint csak a fele jutott el az agyatokig az információnak.
Orbán volt az aki törpének nevezte az EU-t (energetikát illetően) aki szankciónál egy óriást.
Ezek után amikor törpeként mi vétózgatunk a 440 milliós EU-ban a 9 milliós népességünkkel, akkor egészen közeli az áthallás.
Annak azért van egy diszkrét bája, mikor az elfogadást, toleranciát, szivárványt hirdető libsik mások külsejét kezdik ki.
Annyira gáz, ahogy folyton meghasonlanak.
Többek között ezért is utál titeket mindenki :)
Próbálkoztunk, próbálkoztunk és mindíg le lettünk sajnálva, hogy milyenek a libsik.
Most megpróbáljuk a ti módszereitekkel a ti értékrendetek szerint.
Az sem tetszik?
Hypno te neked fizet a hazaáruló ellenzék ezért? Jutott neked az amerikai júdáspénzből vagy miért próbálod mindig még az egyértelműt is tagadni és mosdatni ezt a hazaáruló bandát? Értem én ha valaki nem szereti a Fideszt, de hogy ennyire dörgölőzőn és mentegesse ezt a bandát az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!