Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok, feministák, nálatok...

LMBTQ-sok, feministák, nálatok van valami konkrét jelentése a lila hajnak?

Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy akik ilyen extrém kék-zöld-lila színre fazonírozzák magukat, szinte 99%-os bioznyossággal woke-felrtőzöttek. Van ennek valami konkrét jelentése, vagy csak azt kürtöli világgá, hogy helló, tébolyult vagyok?

2022. okt. 6. 14:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
*neked
2022. okt. 7. 18:07
 32/34 anonim ***** válasza:
14%
leszboszék ezen vonaglanak a topicjuban, hogy nem találnak maguknak műfalloszos elvtársnőket. Leszbifemcsi táblával azé mégse mászkálhatnak az utcán...
2022. okt. 22. 05:10
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
#32 téged ki bántott?
2022. okt. 22. 10:22
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Kék hajam van.

Miért?

Mert a Full metal panic! című anime főhősnőjének is az van, kamaszlányként oda-vissza voltam a karakterért (klasszikus tsundere). De akkoriban nem volt olyan egyszerű extrém hajfestéket szerezni sajnos.

Szóval sokáig eltemetett álom maradt.

Aztán 32 éves fejjel megbolondultam (köszönhetően Brad Mondonak és a hűtlen exférjemnek) felnyírtam és befestettem kékre. Sőt, a kamaszkori ajakpiercingemet is visszaraktam.

Kocsmában dolgozom és amióta ezt megcsináltam megtriplázódott a jattom. Egy 92%-ban fidesz-kdnp-s faluban.

A következő pride-hónapban a bi-zászló is a fejemre kerül🤭

2022. okt. 26. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!