LMBTQ-sok, feministák, nálatok van valami konkrét jelentése a lila hajnak?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy akik ilyen extrém kék-zöld-lila színre fazonírozzák magukat, szinte 99%-os bioznyossággal woke-felrtőzöttek. Van ennek valami konkrét jelentése, vagy csak azt kürtöli világgá, hogy helló, tébolyult vagyok?2022. okt. 6. 14:43
1/34 anonim válasza:
A lila a gonosz színe, az animékben is általában a gonosz karakterekhez kötik a lila színt
De nekem nagyon tetszenek a lila hajú nők
3/34 anonim válasza:
Ezek beteg emberek,mint úgy a libbantok nagyrésze.🤷 Az önképzavar, kisebbségi komplexus ezeknél borítékolható.
5/34 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség és túlkompenzáció.
"Nézzétek, milyen harsány és lázadó vagyok! Foglalkozzatok velem, mert apát sosem érdekeltem!"
7/34 anonim válasza:
Intelligens, nem felszínes, nem külsőségekre adó ember, azért festi lilára a haját.
8/34 anonim válasza:
Egyéni preferencia? Mint nálatok a gondolkodni képtelenség.
9/34 anonim válasza:
A sok szemetet ezalatt a kérdés alatt is összefújta a szél 😄
10/34 A kérdező kommentje:
8: egyéni preferencia mármint az, hogy 10-ből 5 woke emberke ugyanolyan? :) És akkor "mi" vagyunk gondolkodni képtelenek. Amúgy kik azok a "mi"? Fideszesek, keresztények, fehér, heteró férfiak? :D
2022. okt. 6. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!