LMBTQ-sok, feministák, nálatok van valami konkrét jelentése a lila hajnak?
Figyelt kérdés
Sokszor látom, hogy akik ilyen extrém kék-zöld-lila színre fazonírozzák magukat, szinte 99%-os bioznyossággal woke-felrtőzöttek. Van ennek valami konkrét jelentése, vagy csak azt kürtöli világgá, hogy helló, tébolyult vagyok?2022. okt. 6. 14:43
21/34 anonim válasza:
#20 szerintem az ilyen kommentek, mint a tiéd is hasonlót jelentenek
22/34 A kérdező kommentje:
21: de én legalább nem reklámozom kifelé, tehát ennyiből okosabb vagyok
2022. okt. 7. 10:38
23/34 anonim válasza:
21 Látnunk kéne a szép fejed hogy ezt megtudjuk.
24/34 anonim válasza:
#22 itt kommentelgeted a hülyeségeidet. Elég reklámozás. Azok a “bolond lilahajúak” legalább az arcukat vállalják vele 😂
#23 minek? Csak lila meg kék hajú emberek kérdőjelezhetik meg ezt a béna “logikát”?
25/34 anonim válasza:
Hol olvastad, a dedó tévképzetes blogon?
26/34 anonim válasza:
Bocs 24-es a kérdezőnek a fejére lettem volna kíváncsi csak elírtam :D
27/34 A kérdező kommentje:
24: mindig röhögök, amikor egy anonim oldalon az anonim kommentelő számonkéri rajtam, hogy miért nem vállalom az arcom :D
ugye lila a hajad?
2022. okt. 7. 11:50
28/34 anonim válasza:
Több feminista és homp- biszexuális ember van az országban mint ahány lila hajú. A következtést próbáld meg egyedül levonni.
29/34 anonim válasza:
Mintha valami bűn lenen a szines extrémhaj. Gondolom te betitlanád a hajfestékeket, a fodrászoknak meg a festést megkell tagadniuk mi? :D Csak ezt h éred el külföldön is mert akkor kimennek és vesznek ott vagy ott mennek fodrászhoz :D
Ilyen a demokrácia és a szabadságjogok bárki bármilyenre festheti a haját.
30/34 anonim válasza:
Azt, hogy több EQ-juk és IQ-juk van, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!