Potyondi Edina miért fejezi be a politikai videoit? Megvilágosodott?
Sokan feladják, megfásulnak. Nem ő az első és nem is az utolsó. Bödőcs is hasonló döntést hozott, más vonalakon pl. értelmiségiek már rég.
Elfáradsz egyszerűen, a politika kinyírja az agysejtjeid és leszív, legalábbis az olyan színvonalú, mint amilyen a magyar politika.
Egy idő után már viccesnek is egyre nehezebb tartani, vagy viccet csinálni belőle - mert valójában nem vicces, hanem siralmas, szomorú, fájdalmas.
"ÉN NEM AKAROK A SZELEP LENNI" - ez volt a kulcsmondata. Hofi "szelep" volt, segített túlélni a humorával a népnek egy aljas, gané rendszert. Jót akart, de valójában pont hogy elvezetett feszültségeket - olyan feszültségeket, amiket pl. Romániában nem vezetett le egy vicceske humorista, ezért ott robbant is és lett forradalom, aminek a végén úgy lőtték le a diktátort mint egy kutyát.
Sajnos az ilyen "szelepek" nálunk is hozzájárulnak az új kádárjános hatalmához. Röhögünk egy jót Pottyondin vagy Bödőcsön és úgy érezzük, kiment a feszkó, nem is olyan borzalmas ez az ország, végülis valami szólásszabadság is van még, lehet kacagni a diktátoron...
Nagy dolog, hogy ezt Pottyondi Edina felismerte, és nem akar tovább hozzájárulni a nép feszültségoldó szórakoztatásához, ami tulajdonképpen segít a rezsimnek, mert lépésről lépésre, viccecskéről viccecskére haladva épül egy undorító autokrácia.
Hahaha, elvicceljük, milyen hülyék, hogy leváltanak meteorológusokat, mert rossz időt jeleztek (pedig NEM VICCES! Tragikus!), hahaha, elvicceljük, hogy kirúgnak tanárokat, ha kiállnak magukért, hahaha, elvicceljük, hogy befekszenek putyinnak, hahahaha, elvicceljük, hogy lebontják a jogállamot.
És ezáltal DOMESZTIKÁLJUK a nézőt. Kikacagja magát, keserűen, hogy de hülye ez a kormány - és azzal MEG IS EMÉSZTETTE a legvadabb becstelenséget is.
Valójában ez a humor segít lenyelni, megemészteni azt, amit NEM KELLENE LENYELNI, ami ellen lázadni, tüntetni, felháborodni kellene!
Erre mondta, hogy ő nem akarja, hogy általa "kimenjen a feszültség", hogy jobb legyen, könnyebb legyen elviselni ezt a kormányt. Hogy nem akar szelep lenni tovább.
Szerintem ez volt a videó legfontosabb mondata, üzenete!
5
"Hát ha nem mondta,hogy pontosan miért ,akkor lehet akármi is az oka."
De, elmondta, hogy miért. Csak meg kell nézni a videót és kell hozzá 70+ IQ és megérted.
Röviden: besokallt a politikától és nem szeretne "szelep" lenni, ami levezeti a feszültséget.
12
Oké.Azért írtam úgy"ha nem mondta" mert csak néhány videóját láttam.Ezek szerint ezt pont nem.
(De amennyiben elmondta,akkor meg ez a kérdés felesleges..)
"Az első pontot a legelejétől kezdve vallotta."
Akik ezt a válaszomat lepontozták 20%-ra, mi volt rá az okuk? Edina nem csak a Fideszen gúnyolódott, gúnyolódott Jakab Péteren, Karigerin, a Momentumot meg az egész ellenzéken is.
Megunta a témát.
Már mi is unjuk őt…..
😴😴😴😴😴😵💫🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!