A pedagógusok miért nem tanulnak váltanak pályát, ha már több pénzt akarnak?
Tessék szépen elmenni a gyártósorra, gyorsétterembe, Aldiba, Foodpandához, Wolthoz stb…
Vagy lehet tanulni valami normális szakmát. A közszféra sosem fog jól fizetni, akkor sem ha fejreállnak.
#40-nek:
A többes szám első személyből arra következtetek, hogy tanár vagy.
Mi az, hogy "körülmények"?
Mit értesz ez alatt az alacsony fizetésen kivűl? Mert a "körülményEK" többes szám!
39.
Javasolnám hogy az után legyen ilyen nagy a szád miután dolgoztál tanárként. Kívülről nézve egy programozó munkája is semmi. Ül és pötyög a gépen, majd bezsebel szép kis pénzeket erre. De közben sokkal nehezebb a munkája.
De könnyű látatlanban ítélkezni mások felett.
Rendben.
Elhiszem neked, feltéve hogy felsorolsz néhány dolgot ami nehéz a tanári munkában.
Hallgatlak.
40. válaszoló vagyok.
A bérezés csak egy dolog, nem is az a leggázabb.
Kapcsolattartás a szülőkkel, lelki sérült srácokat pátyolgatni, tűrni, hogy esetleg nem figyelnek arra, amit mondasz. Utóbbi abból fakad, hogy nincs túl sok szabadságod a tananyag összeállítása kapcsán. Gyakran elavult, unalmas dolgokat kell tanítani. Nem lehet kihagyni, mert a kimeneti vizsgán kérdezhetik.
Versenyek, pályázatok, helyettesítések ingyen munkák. Ami miatt visszaemlékszel a középiskolára (diáknapok, ballagás, szalagavató, egyéb programok) sem szerveződnek meg maguktól, ez megint csak kifizetetlen munka.
Elviselni, hogy a legtöbb ember belénk akarja törölni a lábát, holott nekünk köszönheti,hogy ma ott tart, ahol.
Még néhány körülmény: nincs wc papír, szappan, normális fűtés, kréta, könyvtár állományát nem fejlesztik, így előfordul, hogy éjszaka, unalmas óráimban még szkennelgetek.
Rohadtul elegem van abból, hogy bizonygatnom kell: tényleg dolgozom.
43mas
6. válasz
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
4. válasz
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Itt a 45. válasz is.
Ami talán még nem hangzott el hogy ott van a minősülés is.
Az már nem a munka idő de a tanárokon kívül a sulik is kevés pénzt kapnak. Emiatt azonban van hogy a tanárok a saját pénzükön kénytelenek megvenni a cuccokat.
Aztán "küzdhetnek" a sok diákkal akik a tiétekhez hasonló felfogást eltanulták a szüleiktől de odáig már nem jutottak el a szülők hogy foglalkozanak is néha a gyerekkel ami miatt megint csak a tanárok szívnak.
Ui.: Remélem nem kellett sokat várnod de nekem is van munkám. Ezenfelül nézd el hogy nem én írtam de nem láttam értelmét.
A tanárok nem 3 hónapot ülnek otthon,ugyanannyi szabadnapjuk van,mint gyári prolinak egy évben.
Ellenben a gyári proli nem vállal felelősséget kiskorú személyekre munkaidőben.
Ha nem elégedett valaki,vigye magánba a kölykét,ne várja el,hogy az állam sz-rért húgyért oldja meg az életét!
"ugyanannyi szabadnapjuk van,mint gyári prolinak egy évben."
Ellenben ha a tanár el akar menni pihenni vagy akármi akkor nem tudja kivenni a szabadnapjait ahogyan akarja, a többiekkel ellentétben.
A rokonok pedig nem mindig tudják igazítani hozzájuk a szabadnapjaikat. Főleg amikor még variálják is.
A tanár pedig 2 ember munkáját végzi.
Tanít és vigyáz a gyári proli kölykére.
Miért várja el a proli,hogy olcsó kiszolgáló személyzetet adjon neki az állam?
Minek csinál gyereket,ha nem képes a vele járó anyagi terheket viselni?
Miért gondolja valaki,hogy a közalkalmazott az egy rabszolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!