Ma este ki fog törni a forradalom?
30.
Látom Fletó mestered személyesen készített fel a trollkodásra.
III.Edricus Anxious-nak:
1.) Attól hogy DK párttag vagyok, ideológiailag még egy független entitás vagyok. (menni fog ez a társalgási szint? Ha nem, szólj!)
Ennél fogva troll sem vagyok. Kommunista vagyok.
#29-nek pedig ebben a vitában kb annyi esélye van velem szemben, mintha képzeletben Orbán leállna egy nyílt vitára Leninnel.
Semmi.
19 "Kivéve ha az a "szikra" mondjuk molotovot bax oda"
Hát menjél bazeg azt legyél te a szikra.. ja várj, nem mész mert itt kommentelsz.. hm hogyis mondjam..? GYÁVA vagy. Mint a többi szervilis besz . ri balos. Vagy mégis, mivel magyarázod, hogy nem mész ki és nem folyamodsz keményebb módszerekhez? A gyereked szemébe hogy fogsz majd nézni amikor visszanézik a videót.. majd mutogatod h ott volt 300000 ember!! Ő meg azt mondja: oké de mit ért ez a sok ember, ha egyetlen bátor se volt köztük? Ha mindenki gyáva, mit ér a tömeg?
Nem emlékszel amúgy mi volt legutóbb a hídfoglaláson amikor egy bátrabb ember ráb . szta a szemetet a rendőrautóra? Elárulom: semmi! NEm állt mellé a nép! Pedig ha 40000 ember egyként cselekszik, nincs aza rendőrség, katonaság ami megállítja.. csak hát a magyar nép, főleg a balos, az gyáva :(
"hm hogyis mondjam..? GYÁVA vagy."
Tudod mi az a néhány dolog ami visszatart attól, hogy kibaxott nagy balhét hozzak össze?
1.) "Kisember" vagyok aki fizetésből él.
2.) 200 kilométerre lakom Budapesttől. (Pécs)
Örülj.
Ismét #33-nak:
És ezt egy 14-szeresen büntetett előéletű, különös visszaeső mondja neked.
Örülj, mint majom a farkának.
35: nyilván :DD 14-szeres visszaeső :DDDD
úgy látszik személyesen a pécsi mafia feje írogat ide, jaj menekülök
mondjuk ha jobban belegondolok ennek fényében nem csoda h DK-s vagy, az a párt meg az MSZP is fullra tele van bűnözőkkel
#36-nak:
Tartok neked egy "gyorstalpalót" a Magyar büntető-jogból.
A 14-szeresen büntetett előélet azt jelenti, hogy eddig 14 jogerős, elmarasztaló bírói ítélet született ellenem. Ezeket meghatározott csoportosítás szerint össz-büntetésbe foglalták, így összesen 3 fő ítélet lett kiszabva az "al"-ítéletekből.
-2 év 2 hónap (Sándorháza)
-3 év (Budapest "gyűjtő b" Maglódi út)
-1 év 7 hónap (Ugyanott)
És annak idején lehettem volna a pécsi alvilág feje. De én hosszú életű akartam lenni, és ahhoz sem fűlött a fogam hogy összejátsszak a zsarukkal!
De azt sem folytathattam tovább amit addig, mert miután visszautasítottam őket, a zsaruk intéztek volna el.
Inkább kiszálltam.
Nagyon naiv kisgyerek vagy te.
Ismét #36-nak:
És az sem volt ínyemre hogy olyanokkal emlegessenek egy napon, mint az Alvics, vagy a Kárász.
Rohadt rendőrspiclik.
#38-nak:
A kötekedésed lepereg.
Elégtétellel gondolok arra, hogy mi lenne ha Budapesten élnék.
Nem köszönnétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!