Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország szerintetek sem...

Magyarország szerintetek sem Európa, hanem Ázsia?

Figyelt kérdés
Amikor átlépem a határnál a Nickelsdorf táblát, egyből tudom, hogy megérkeztem Európába. Az utcán találkozhatok muszlimokkal, ha meleg lennék csókolózhatnék a pasimmal és össze is házasodhatnék vele, ha pedig transz lennék, mehetnék az orvoshoz, hogy puncit csináljon nekem. Ha a rendőr előtt elszívnék egy spanglit, vagy bekapnék egy színes bélyeget, leszarná. Ez Ausztria, Európa része. Nem pedig Magyarország, ami inkább ázsiai, olyan más neves ázsiai országokra hasonlít, mint Oroszország, Irán, és Észak-Korea.

2022. okt. 5. 09:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked ez Európa, akkor érezd jól magad a transzok, melegek satöbbik között, mi jól megvagyunk itthon a normális emberekkel.Akár Ázsiának nevezed, akár Európának, ilyen emberek nem is kellenek ide!!!
2022. okt. 6. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!