Magyarország szerintetek sem Európa, hanem Ázsia?
A kérdés még csak-csak, de a hozzá fűzött magyarázatodnak se füle se farka.
Nem ezeken múlik, hogy Európa vagy Ázsia
Kb. leírta milyen csodás is a jelenlegi nyugati liberalizmus.
Mondjuk egy vaktérképen sem Iránt sem Észak-Koreát nem találná el, ebben biztos vagyok, de valószínűleg még Oroszországot se nagyon.
Olyan értelmetlen ez az összehasonlítás, hogy szót sem érdemel.
Bár vajon ha egy baloldali kormány lenne, Kubához vagy Kolumbiához hasonlította volna?
kérdező, neked orvos kell! Fingod sincs mi is van az ázsiai országokban, ahonnan az idemenekülők a te kedvenceid...nos én éltem ott, dolgoztam, bizony jobb itthon a cisznemű, fehér emberek közt.
Olyan gyűlölet, ami azok némelyik lelkében van a fehér emberrel szemben, idővel borzalmas kárt okoz nekünk.
Az osztrákok elb@szták a migrációt, már vele kell élniük...és neked is ott, köztük a helyed.
Akkor még valahogy illeszd be az elméletedbe a gésákat, a Dél-kelet ázsiai szextutizmust, az arany háromszöget, az ópium barlangokat, a kis tigriseket és a fél világot leuraló multinacionális cégeiket...hogy csak egy párat említsek.
Nincs mese! Ha muszlimokkal akarsz együtt élni és puncit akarsz magadnak csináltatni akkor át kell költöznöd. Nincs messze. Hajrá!
Amúgy ennyit a puncicsináltatásról és hogy miért propagálják ennyire
"Ázsiai értékek: Vallás, homofóbia, transzfóbia, drogfóbia, kommunista gazdaság."
Ázsiai értékek?
- Vallás. Mint Kínában, ahol a lakosság 91%-a ateista, igaz?
- Homofóbia. Mint Taiwanon, ahol legális a melegházasság és elég befogadó a társadalom, ugye?
- Transzfóbia és drogfóbia. Mint Thaiföldön, ahol jobb, ha megnézed, nincs-e töke a menyecskének, és ahol a fű teljesen legális, nemde?
- Kommunista gazdaság. Mint Japánban, ugye?
Hagyjuk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!