Szidják az Orbánisták az új nagykövetet mert haladó és modern. Miért nem jó nekik senki? Amikor ide küldte Barack az André Goodfriendet az se volt jó. Ha a jóbarát nem jó, akkor mégis ki lenne a jó nagykövet nekik?
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 17:38
1/17 anonim válasza:
Valaki oroszt küldjenek, őt mindenki elfogadná.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát ja.
2022. okt. 4. 17:43
3/17 anonim válasza:
"haladó és modern"
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
4/17 anonim válasza:
A kvótaembereket senki sem szereti, csak elviseli. Mindegy a pártállás.
5/17 anonim válasza:
Én most azonnal követelném is a VIktortól, hogy az ország szakítson meg minden diplomáciai kapcsolatot az USA-val azok után, hogy volt merszük egy mocskos búzit ide küldeni szép magyar hazánkba!
6/17 anonim válasza:
A haladás és a debilitás nem szinonimája egymásnak.
7/17 anonim válasza:
Nincs jobb dolguk. Arról mégsem cikkezhetnek, hogy hány forintba kerül egy dollár, euró, angol font, vagy lengyel zloty.
8/17 anonim válasza:
Ebből is látszik, micsoda üldöztetés van itt, hogy ilyen "modern" nagykövet ide mer jönni dolgozni.
9/17 anonim válasza:
#8 Ezzel az erővel Kínában sincs üldöztetve senki, hiszen ott is van az USA-nak nagykövetsége. :D
Ti tényleg egy hat éves értelmi szintjén álltok.
10/17 anonim válasza:
Ki szidta én fideszes vagyok és nem szidom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!